Kry-logo
Last ned

Bestill kostnadsfri hurtigtest på Værnes

Tilbudet gjelder for deg som har behov for grønt koronasertifikat, er symptomfri og ikke er nærkontakt. Du må ha norsk personnummer og tilgang på helsenorge.no.

Slik fungerer det

  • Velg ønsket time i kalenderen nedenfor
  • Fyll inn bestillingsskjema
  • Møt opp til avtalt tidspunkt ved teststasjonen i avgangshallen i andre etasje på Trondheim Lufthavn Værnes. Husk å ta med legitimasjon
  • Testresultatet ditt blir tilgjengelig på helsenorge.no etter normalt 20 minutter
Start bestillingen ved å velge ønsket tidspunkt i kalenderen nedenfor.
For at du skal kunne teste deg for korona, må vi behandle dine personopplysninger. Informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger finner du i vår integritetspolicy her.

Hva skjer etter bestilling?

Du vil få en bestillingsbekreftelse på e-post. Dersom du trenger å avbestille eller endre timen, kan du gjøre dette via linken i bekreftelsesmailen. Dersom du ønsker å endre timen din, må dette gjøres minst 3 timer i forkant. Ta kontakt med vår support på +47 37 41 80 79 om du har noen spørsmål.

Testresultatet ditt er som regel klart innen 20 minutter. Du finner det på helsenorge.no. Om du ikke har mottatt testresultatet 60 minutter etter testen ble tatt, ber vi deg ta kontakt med support på +47 23 65 34 30. Hvis testresultatet er negativt, vil koronasertifikatet ditt på helsenorge.no være grønt i 24 timer.

Dersom hurtigtesten er positiv får du en gratis PCR-test hos oss. Denne typen test kan bekrefte eller avkrefte ditt positive resultat. Du vil da få en telefon fra oss med informasjon og vi booker en PCR-test til deg.

Location pin

Kry Teststasjon Trondheim Lufthavn Værnes

2. etasje avgangshall

Trondheim Lufthavn Værnes, 7500 Stjørdal

Veibeskrivelseexternal link
Contact

Kontakt

Telefon

+47 37 41 80 79