Kry-logo
Last ned

Ekspress RT-PCR test for bedrifter

Bestill time på forhånd og ta testen på Kry Smestad til avtalt tidspunkt. Om din bedrift har en avtale med Kry om testing, er testen kostnadsfri for deg.

Slik fungerer det

  • Velg et tidspunkt i kalenderen under
  • Fyll inn bestillingsskjema
  • Møt opp på klinikken til avtalt tidspunkt, husk legitimasjon
  • Testresultatet ditt er normalt klart etter 1-5 timer, og du finner det på helsenorge.no.
For at du skal kunne teste deg for korona, må vi behandle dine personopplysninger. Informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger finner du i vår integritetspolicy her.

Hva skjer etter bestilling?

Du vil få en bestillingsbekreftelse på e-post. Hvis du trenger å endre eller avbestille timen, kan du gjøre dette via linken i bekreftelsesmailen. Avbestilling og endringer må gjøres minst 3 timer før timen. Ta kontakt med vår support på +47 23 65 34 30 om du har noen spørsmål.

Testresultat Testresultatet ditt er som regel klart etter 1-3 dager. Du finner testresultatet ditt på helsenorge.no.

Hvis du ikke har BankID, er det viktig at du velger "Nei" når vi spør om du har dette i bestillingssteget. Da kan vi kan gi deg informasjon om hvordan du får sjekket resultatet ditt. Ta kontakt med Kry Support på +47 23 65 34 30 om du har spørsmål.

Attest Om du har bestilt attest, får du den tilsendt i Kry-appen og det er derfor viktig at du har lastet ned appen på forhånd. Attesten blir sendt samme dag eller dagen etter du får testresultatet. Har du ikke BankID vil du få attesten tilsendt på e-post. Attesten skrives på engelsk.

Her finner du oss

Location pin

Kry Smestad

Hoffsveien 92

0377 Oslo

Veibeskrivelseexternal link
Contact

Kontakt

Telefon

23 65 34 30