Woman jogging in the woods in trainers

Forebyggende helsekontroller

Våre helsekontroller har som mål å opplyse og motivere deg til å forbedre sin livskvalitet gjennom vaner og atferd for å forebygge, reversere eller behandle sykdom.

Helsekontrollen gjennomføres på vår klinikk i Vika i Oslo.

Med ny kunnskap om hvordan livsstilen vår faktisk påvirker vår generelle helse, er mange villige til å investere mer tid og penger for å optimalisere helsen og forebygge sykdom.

Ikke-smittsomme sykdommer og kroniske tilstander som diabetes, hjertesykdom, kreft, lidelser relatert til luftveier, muskel og skjelett, og psykiske utfordringer påvirker livene til millioner av mennesker. De er et resultat av komplekse livsstilsfaktorer, men fysiske, emosjonelle, miljømessige og sosiale determinanter. Som samfunn må vi fokusere på å forebygge disse sykdommene.

Konseptet er utviklet og gjennomføres av vår overlege i livsstilsmedisin

Livsstilsmedisin er evidensbasert klinisk behandling som støtter atferdsendring gjennom personsentrerte teknikker for å forbedre:

Kosthold
Fysisk aktivitet
Søvn
Mental helse
Sosiale relasjoner
Minimering av skadelige stoffer og atferd

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss for å høre mer og få uforpliktende pristilbud.

Kontaktinformasjon for privatpersoner

Send e-post til Support@kry.no eller ring +47 23 65 34 30

Proaktiv helsescreening

Istedenfor å vente på et problem som er betydelig nok til å oppdage, utforsker vi livsstil og arvelige helserisikoer, diskuterer aktivt og finner ut av hvordan vi kan sette mål for at pasienten kan oppnå en bedre helsetilstand både fysisk og mentalt.

Helsekontrollen passer for alle, og tilpasses hver enkelt. Den er skreddersydd for at hver pasient kan diskutere sine bekymringer og symptomer, men også identifisere livsstilsendringer de kan foreta seg for å oppnå bedre helse.

Lege

Overlege i livsstilsmedisin

Charlotte Salter er spesialist i allmennmedisin og overlege i livsstilsmedisin hos Kry. Hun har et internasjonalt diploma i livsstilsmedisin og lang erfaring som bedriftslege.

Helsekontrollen passer for alle

Den passer spesielt godt for to grupper:

  1. De som ønsker å ta en ekstra helsesjekk for å optimalisere helsen sin og forebygge helseutfordringer. Vi vil se på hvilke risikofaktorer som gjelder hver enkelt, og diskutere måter å forbedre livsstilen og ha en proaktiv tilnærming til egen helse.

  2. De som har et kjent helseproblem eller symptom, og ønsker å se nærmere på dette med en holistisk tilnærming for hvordan det kan forbedres.

Spørsmål og svar

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på support@kry.no eller 23 65 34 30 dersom du ønsker mer informasjon.