Kry-logo
Last ned

Hurtigtest for bedrifter

Bestill time på forhånd og ta testen til avtalt tidspunkt på Kry Smestad. Om din bedrift har en avtale med Kry om testing, er testen kostnadsfri for deg.

Slik fungerer det

  • Velg et tidspunkt i kalenderen under
  • Fyll inn bestillingsskjema
  • Møt opp på klinikken til avtalt tidspunkt, husk legitimasjon
  • Testresultatet ditt er vanligvis klart etter 60 min på helsenorge.no.
For at du skal kunne teste deg for korona, må vi behandle dine personopplysninger. Informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger finner du i vår integritetspolicy her.

Hva skjer etter bestilling?

Du vil få en bestillingsbekreftelse på e-post. Dersom du trenger å avbestille eller endre timen, kan du gjøre dette via linken i bekreftelsesmailen. Avbestilling og endringer må gjøres minst 3 timer i forkant.

Ta kontakt med Kry support på +47 23 65 34 30.

Testresultat Testresultatet ditt er som regel klart innen 60 minutter. Du finner det på helsenorge.no. Mottok du ikke testresultatet 60 minutter etter testen ble tatt?

Ta kontakt med Kry support på +47 23 65 34 30.

Om du ikke har BankID, er det viktig at du velger "Nei" når vi spør om dette i bestillingsskjema. Da kan vi kan gi deg informasjon om hvordan du får sjekket resultatet ditt.

Attest Om du har bestilt attest, får du den tilsendt i Kry-appen eller på e-post dersom du ikke har BankID. Den blir sendt innen en time etter at testresultatet er klart. Blir testresultatet klart etter våre åpningstider, sender vi den så fort som mulig neste dag.

Her finner du oss

Location pin

Kry Smestad

Hoffsveien 92

0377 Oslo

Veibeskrivelseexternal link
Contact

Kontakt

Telefon

23 65 34 30