Kry-logo
Last ned
Vi tilbyr kostnadsfri hurtigtest utenfor Oslo City og BI Nydalen. Les mer

Bestill hurtigtest i Oslo

Du kan ta en hurtigtest for koronavirus innen kort tid på vår teststasjon på Ensjø. Bestill time på forhånd og ta testen til avtalt tidspunkt. Testen koster 995 kr. Trenger du attest, koster det 195 kr i tillegg.

Slik fungerer det

  • Klikk på "Bestill hurtigtest" knappen nedenfor
  • Du får da opp en kalender. Velg når du ønsker time
  • Fyll inn bestillingsskjema. Ønsker du attest på testresultatet må du huke av for dette
  • Du betaler i slutten av bestillingen
  • Møt opp i Gladengveien 18, 0661 Oslo til avtalt tidspunkt. Husk å ta med legitimasjon
  • Testresultatet ditt er normalt klart innen 60 min og du finner det på Helsenorge.no

*Er dere flere som skal testes samtidig, må det bestilles time for alle slik at vi får registrert riktig informasjon. Det er flere ledige timer på samme tidspunkt.

Bestill test her

Start bestillingen ved å klikke på knappen nedenfor. Kommer du i bil, vil du bli bedt om å parkere og gå ut av bilen for å ta hurtigtesten.
Bestill hurtigtest

Hva skjer etter bestilling?

Du vil få en bestillingsbekreftelse på e-post. Dersom du trenger å avbestille eller endre timen, kan du gjøre dette via linken i bekreftelsesmailen. For å få refusjon, må du avbestille minst 3 timer før timen. Dersom du ønsker å endre timen din, må dette også gjøres minst 3 timer i forkant. Ta kontakt med vår support på +47 23 65 34 30 om du har noen spørsmål.

Testresultat Testresultatet ditt er som regel klart innen 60 minutter. Du finner det på helsenorge.no. Om du ikke har mottatt testresultatet 60 minutter etter testen ble tatt, ber vi deg ta kontakt med support på +47 23 65 34 30. Hvis testresultatet er negativt, vil koronasertifikatet ditt på helsenorge.no være grønt i 24 timer.

Om du ikke har BankID, er det viktig at du velger "Nei" når vi spør om dette i bestillingsskjema. Da kan vi kan gi deg informasjon om hvordan du får sjekket resultatet ditt. Ta kontakt med Kry Support på +47 23 65 34 30 om du har spørsmål.

Dersom hurtigtesten er positiv får du en gratis PCR-test hos oss. Denne typen test kan bekrefte eller avkrefte ditt positive resultat. Du vil da få en telefon fra oss med informasjon og vi booker en PCR-test til deg.

Attest Om du har bestilt attest, får du den tilsendt i Kry-appen eller på e-post dersom du ikke har BankID. Den blir sendt samtidig som du får testresultatet.

Her ligger teststasjonen

Location pin

Kry Teststasjon Ensjø

Gladengveien 18, Ensjø

0661 Oslo

Veibeskrivelseexternal link
Contact

Kontakt

Telefon

+47 23 65 34 30

Spørsmål og svar

Andre testmuligheter

PCR-test Dersom du har symptomer, er nærkontakt, har vært i et rødt land eller mistenker at du er smittet av korona, er det PCR-testen som er anbefalt for deg. Dette er den mest sikre testen for å avdekke covid-19, og du vil normalt få svar i løpet av 1-2 dager. Les mer og bestill her

Koronatesting for bedrifter Kry tilbyr rimelig og effektiv koronatesting for bedrifter. På vår innendørs teststasjon på Ensjø kan dine ansatte teste seg ved drive-in eller walk-in. Les mer her

Antistofftesting i Oslo, Bergen og Sandefjord Mistenker du at du har vært smittet av koronaviruset? Gjennom en videokonsultasjon med en av våre leger, kan du få henvisning til antistofftest i Oslo, Sandefjord og Bergen. Les mer her