Bilde av Krys klinikk på Jessheim

Kry Jessheim

Velkommen til vår klinikk som ligger i fjerde etasje på Jessheim storsenter. Hos oss finner du både psykolog (fullbooket) og klinikk for reisevaksinering.

Hva trenger du hjelp med?

På Kry Jessheim finner du både psykolog og klinikk for reisevaksinering.

Psykolog Jessheim
Individualsamtale eller parterapi

Psykologen er for tiden fullbooket

Trenger du noen å snakke med? Det er for tiden fullt på Jessheim, men våre psykologer tilbyr også samtaler over video eller på vår klinikk på Vika i Oslo.

Les mer og bestill time her
Reiseråd og vaksinering

Reisevaksinering

Skal du ut å reise og har behov for råd og vaksiner? Hos oss får du hjelp av erfarent helsepersonell.

Les mer og bestill time her

Her finner du oss

Vår adresse er Storgata 6, 2050 Jessheim. Du finner oss i 4. etasje på Jessheim Storsenter, i samme lokaler som Gardermoen helsesenter.

Slik finner du frem til klinikken

Bruker du GPS kan du søke opp Storgata 6, 2050 Jessheim.

Vi holder til i 4.etasje, i samme lokaler som Gardermoen helsesenter. Det er i det samme bygget som Clas Ohlson, Anton Sport, Rituals, Lagerhaus og Kitchen. Når du er i dette bygget, kan du ta heisen til 4.etasje.

Hvis du heller vil, kan du ta rullebåndene opp til 3. etasje og gå til Clas Ohlson. Herfra kan du ta den siste trappen opp til senterkontoret og gå til venstre. Da vil du se oss!

Kommer du med bil?

Hvis du kommer med bil, er det enkleste å kjøre inn i Skovly parkeringshus og kjør ned til nivå U2. Hold til høyre når du kommer ned, og følg skiltene til Meny inn i det gamle parkeringshuset. Her er det en heis i enden, som fører direkte opp til vår klinikk.