Last ned Last ned
Flere helsetjenester for bedriften? Klikk her

Få tilbud på koronatesting for bedrifter

Din bedrift kan spille en stor rolle for å få pandemien under kontroll. For mange er det også avgjørende med rutinemessig testing for covid-19 for å holde de ansatte i arbeid. Les mer om våre tjenester under, og fyll inn skjema for mer informasjon eller for å opprette bedriftsavtale for testing.

Våre tjenester

Teststasjon på Ensjø

Vi tilbyr PCR-test (vanlig koronatest) og hurtigtest for korona. Den ansatte bestiller time til ønsket tidspunkt, og møter opp i Gladengveien 18, 0661 Oslo. Vi tilbyr attest på testresultatet ved behov. Med bedriftsavtale går fakturaen til bedriften.

Informasjon om tester og priser

Rådgivning om koronatiltak

Vi ønsker å være en partner for å skape en trygg arbeidshverdag for bedriften. Kry tilbyr derfor rådgivning om smittevern spesielt tilpasset flere bransjer og arbeidsplasser.

Kontakt oss for mer informasjon
Vi tester for korona on-site ved din bedrift

Koronatesting on-site

Om dere har en større stab som skal testes på for eksempel en byggeplass eller tv-produksjon, kan det være tidsbesparende for dere at vi kommer ut og tester on-site.

Kontakt oss for mer informasjon

Bedrifter som abonnerer på Krys digitale lege- eller psykologtjenester får også 20% rabatt på koronatesting.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn skjemaet nedenfor eller ring oss på 419 26 099 for en uforpliktende prat om vår bedriftsavtale for koronatesting.

Meldingen din er sendt!

Meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst kontakt oss på annen måte.

Her ligger teststasjonen

Kry Teststasjon Ensjø
Gladengveien 18 Ensjø 0661 Oslo

Kry Teststasjon Ensjø

Gladengveien 18
Ensjø
0661 Oslo

Kontakt

Bestill time

Telefonen er betjent mandag-fredag fra 08:30-20:00 og helger fra 09:30-15:30. Mail besvares i ukedager mellom 08:00-20:00.