Kry-logo
Last ned

Bestill hurtigtest på Trondheim Lufthavn Værnes

Velg testen som passer deg nedenfor.

Hurtigtest med attest
Hurtigtest og attest
For deg som trenger hurtigtest og attest til utenlandsreise eller andre formål. Pris 1190 kr.
Hurtigtest Oslo City
Kostnadsfri hurtigtest
For deg som trenger grønt koronasertifikat, er symptomfri og ikke nærkontakt. Du trenger norsk personnummer eller D-nummer.
Bedriftsavtale testing
Les mer
Bedriftsavtale for testing av ansatte
Har du ansatte som trenger hurtigtest på Trondheim Lufthavn Værnes? Med bedriftsavtale går fakturaen til arbeidsgiver.

Hvilken hurtigtest skal jeg velge?

Kostnadsfri antigen hurtigtest For deg som skal på reise, arrangement eller lignende og trenger grønt koronasertifikat i 24 timer.

Tilbudet om kostnadsfri hurtigtest gjelder kun for deg som er symptomfri, ikke er nærkontakt og skal på arrangement, innenlands- eller utenlandsreise som krever grønt koronasertifikat i 24 timer. Du må ha norsk personnummer eller D-nummer. Det er ikke mulig å bestille attest ved kostnadsfri hurtigtest. Trenger du attest, må du kjøpe hurtigtest og attest samlet.

Antigen hurtigtest og attest For deg som trenger hurtigtest og attest, for eksempel til utenlandsreise eller andre formål. Koster 1190 kr.

Flere land krever at du fremviser attest på negativ koroantest ved ankomst. Du har selv ansvar for å undersøke hvilken type test som kreves ved innreise til din destinasjon, for eksempel på denne siden. Kry tilbyr kun hurtigtester, ikke PCR-tester.

Location pin

Kry Teststasjon Trondheim Lufthavn Værnes

2. etasje avgangshall

Trondheim Lufthavn Værnes, 7500 Stjørdal

Veibeskrivelseexternal link
Contact

Kontakt

Telefon

+47 37 41 80 79

Spørsmål og svar

Du finner mer informasjon relatert til testene på deres respektive bestillingssider. Kontakt vår support på support@kry.no eller +47 37 41 80 79 hvis du ikker finner svaret du leter etter.