Kry-logo
Last ned

Bestill hurtigtest og attest på Trondheim Lufthavn Værnes

Bestill time i kalenderen nedenfor. Hurtigtest og attest koster 1190 kr.

Slik fungerer det

  • Velg ønsket time i kalenderen nedenfor
  • Fyll inn bestillingsskjema
  • Du betaler på slutten av bestillingen
  • Møt opp til avtalt tidspunkt ved teststasjonen i avgangshallen i andre etasje på Trondheim Lufthavn Værnes. Husk å ta med legitimasjon
  • Vent på henvist område i 15 minutter til testresultatet ditt blir tilgjengelig på helsenorge.no
Start bestillingen ved å velge ønsket tidspunkt i kalenderen nedenfor.
For at du skal kunne teste deg for korona, må vi behandle dine personopplysninger. Informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger finner du i vår integritetspolicy her.

Hva skjer etter bestilling?

Du vil få en bestillingsbekreftelse på e-post. Dersom du trenger å avbestille eller endre timen, kan du gjøre dette via linken i bekreftelsesmailen. For å få refusjon, må du avbestille minst 3 timer før timen. Dersom du ønsker å endre timen din, må dette også gjøres minst 3 timer i forkant. Ta kontakt med vår support på +47 37 41 80 79 om du har noen spørsmål.

Testresultatet ditt er som regel klart innen 60 minutter. Du finner det på helsenorge.no. Om du ikke har mottatt testresultatet 60 minutter etter testen ble tatt, ber vi deg ta kontakt med support på +47 23 65 34 30. Hvis testresultatet er negativt, vil koronasertifikatet ditt på helsenorge.no være grønt i 24 timer.

Om du ikke har BankID, er det viktig at du velger "Nei" når vi spør om dette i bestillingsskjema. Da kan vi kan gi deg informasjon om hvordan du får sjekket resultatet ditt. Ta kontakt med Kry Support på +47 37 41 80 79 om du har spørsmål.

Dersom hurtigtesten er positiv får du en gratis PCR-test hos oss. Denne typen test kan bekrefte eller avkrefte ditt positive resultat. Du vil da få en telefon fra oss med informasjon og vi booker en PCR-test til deg.

Om du har bestilt attest, får du den i papirform på stedet når testresultatet er klart.

Location pin

Kry Teststasjon Trondheim Lufthavn Værnes

2. etasje avgangshall

Trondheim Lufthavn Værnes, 7500 Stjørdal

Veibeskrivelseexternal link
Contact

Kontakt

Telefon

+47 37 41 80 79

Spørsmål og svar