Døgnåpent sykepleietilbud

Uventede situasjoner kan skje alle. Med Krys døgnåpne sykepleietilbud er de ansatte bare en telefonsamtale unna hjelp og råd fra godkjent helsepersonell.

Kontakt oss

Om dine ansatte blir vekket midt på natten av syke barn eller de selv blir syke eller dårlige, kan de ringe Krys hjelpelinje. Sykepleierne kan også rådgi dersom den ansatte har mer generelle plager eller bekymringer om egen helse, enten det er somatisk eller psykisk.

Våre erfarne sykepleiere kan gi råd av høy kvalitet over telefon eller video, og bistå med å vurdere helsesituasjoner - i både inn- og utland.

Slik fungerer det

Råd og vurdering fra sykepleier

Ved å kontakte våre sykepleiere får du konkrete medisinske råd og vurdering av helsessituasjoner. Du kan snakke med helsehjelp over telefon eller via video.

Individuell hjelp

Vår sykepleielinje er åpent 24 timer i døgnet, hele året, og inkluderer omfattende individuell hjelp fra sykepleier. Ansatte kan få vurdering, råd og oppfølging på telefon eller videosamtaler.

Helsehjelp du kan stole på

Hos oss er du i gode hender. Vi i Kry er opptatt av faglige grenser, og vet når og hvor det er rett å henvise pasienter videre, dersom sykepleietilbudet ikke er det rette stedet for å få hjelp.

Brukervennlig oppsett

For å få hjelp kan ansatte ringe helselinjen, når som helst i løpet av døgnet. Vi kobler opp video dersom det bidrar til å vurdere situasjonen bedre. Både ansatte og deres barn kan få hjelp ved vårt døgnåpne sykepleietilbud.

Vil du få et tilbud på vårt døgnåpne sykepleietilbud for din bedrift?

Kontakt oss

Våre bedriftstjenester

Les mer

Digital psykologtjeneste for bedrifter

Vi kan hjelpe ledere og ansatte til å mestre hverdagen. Bestill psykologtime og få time neste dag.

Koronatjenester
Les mer

Våre koronatjenester

Test de ansatte på klinikk, på arrangementer, eller ved en mobil teststasjon som kommer til dere.

Fysikalsk tilbud
Les mer

Fysikalsk tilbud for bedrifter

Fysioterapi og ergonomisk tjeneste for å bedre ansattes fysikalske helse.

Digital lege
Les mer

Digital legetjeneste for bedrifter

Få tilgang til legehjelp over video i løpet av få minutter.