Last ned Last ned

Legetime hos Kry

Med Kry kan du komme i kontakt med en lege når og hvor det passer deg. Her kan du lese mer om hvordan legebesøket foregår.

Logg inn og bestill en legetime

Last ned appen og logg sikkert inn med BankID eller BankID på mobil. Beskriv symptomene dine og svar på noen spørsmål. Du kan også laste opp bilder av problemet som du vil at legen skal se på. Deretter kan du bestille time. Velg drop-in eller avtal et tidspunkt som passer for deg.

Legen kontakter deg

Når det er din tur vil legen kontakte deg direkte i appen slik at dere kan starte en videosamtale. Du trenger ikke å vente i appen mens du venter på tur. Du får en sms-påminnelse når det er på tide å logge inn til timen din.

Legetimen

Du får inntil 15 minutters samtaletid med legen, akkurat slik som ved et ordinært legebesøk. Etter møtet skriver legen journal i et godkjent elektronisk pasientjournalsystem. Vi lagrer ingen sensitive opplysninger i Krys systemer og videosamtalen er kryptert. Dersom du trenger en resept eller attest så får du det med en gang legetimen er avsluttet.

Vi vil gjerne høre din mening

Når din legetime er ferdig vil du få noen raske spørsmål der du får muligheten til å fortelle oss hva du syns om legetime din. Dersom du har noen spørsmål eller ikke er helt fornøyd kan du kontakte oss på support@kry.no. Din tilbakemelding er viktig for oss.

Velg hvordan du vil betale

Du betaler når du bestiller en legetime. Du kan betale med kredittkort (Visa, MasterCard, American Express). En legetime koster 375 kr. Har du helseforsikring fra If og Vertikal Helse er legetimen kostnadsfri for deg og dine barn under 18 år.