Kry-logo
Last ned

Influensavaksine for dine ansatte

Vi tilbyr influensavaksinering på vår nye klinikk i Vika. Er dere over 20 ansatte, kan vi vaksinere på arbeidsplassen deres.

Kontakt oss

Å tilby årets influensavaksine til dine ansatte kan være et effektivt grep for å bidra til redusert fravær i tiden framover. Kry er en samarbeidspartner for trygg og effektiv influensavaksinasjon for din bedrift.

Ønsker du mer informasjon og uforpliktende pristilbud?

Send inn kontaktskjema ved å trykke på knappen ovenfor eller kontakt oss på +47 952 22 953 eller bedrift@kry.no.

På grunn av stor etterspørsel gjelder tilbudet om vaksinasjon på arbeidsplassen kun for bedrifter med minst 20 ansatte som skal vaksineres. Er dere færre enn det, er dere hjertelig velkommen på vår klinikk på VIA i Vika.

Influensavaksinen kan være ekstra viktig å ta i år. Siden vi har vært flinke til å holde avstand og vaske hender hyppig det siste året for å bregrense koronasmitten, har det vært redusert forekomst av andre luftveisinfeksjoner som influensa og lungebetennelse i befolkningen.

Dette betyr at flesteparten av oss ikke har oppnådd utbredt befolkningsimmunitet, og det blir derfor ekstra viktig å sette influensavaksiner på store deler av befolkningen.

Bedriftsavtale

Gi dine ansatte tilgang til helsehjelp på dagen.
Kontakt oss

Om Kry

Kry tilbyr et bredt og digitalt helsetilbud til privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskap, og har vært i Norge siden 2017.

Med oss på laget har vi rundt 90 dyktige leger, psykologer og sykepleiere med norsk autorisasjon.

Med over 6 millioner gjennomførte videokonsultasjoner, er Kry Europas største digitale helsetjeneste.