Kry-logo
Last ned

Bli Kry-lege

Etterspørselen etter digital legehjelp vokser fort. Nå leter vi etter leger med erfaring fra allmennmedisin som kan være med på å utvikle framtidens helsetjeneste. Er det av interesse for deg?

Søk her

En jobb - mange muligheter

Hos Kry har du fleksible arbeidstider, møter svært takknemlige pasienter og blir en del av et fantastisk dyktig legeteam.
tecknad-klocka-med-bla-bakgrund
Du har full fleksibilitet
Velg selv når og hvor i landet du vil jobbe. Flere av våre leger kombinerer for eksempel jobb på sykehus med å jobbe hos oss.
Kry-vardkvalitet-1-2-3-4
Vi setter kvalitet først
Du vil bli del av et team og en helsevirksomhet som setter medisinskfaglig kvalitet høyt, og har omfattende kvalitetsprosedyrer og retningslinjer.
Kom i gang raskt
Vi gir deg alle verktøyene du trenger for å komme raskt i gang med å møte pasienter digitalt. Du får en grundig opplæring som vil sørge for at du føler deg trygg og komfortabel med å jobbe digitalt.
pratbubblor-med-arabisk-och-svensktext
Snakk med pasienter på ditt språk
Er ikke norsk morsmålet ditt? Din språkerfaring er verdifull for pasientene våre. Man kan velge å ha legetime på 10 forskjellige språk hos Kry.
Søk her

Hvordan er det å jobbe hos Kry?

Hos oss jobber over 30 leger, sykepleiere og psykologer mot samme mål. Dette sier en av dine framtidige kollegaer:
Jeg har jobbet innen flere fagområder, men å jobbe for Kry har vært det mest fleksible og spennende med tanke på nyutvikling av legetjenester. Jeg begynte å jobbe før pandemien som viste hvor stort behovet er for akkurat denne videotjenesten. Jeg har bare hatt fornøyde pasienter som forstår hvor viktig det er å spare tid, men likevel få hjelpen de trenger på en enkel og effektiv måte.
Sarosh Chishti

Lege hos Kry

Ta kontakt for uforpliktende samtale eller mer informasjon
Kristin Smedås

Clinician Community Lead