Bli Kry-lege

Etterspørselen etter tjenestene våre vokser raskt. Nå leter vi etter flere erfarne leger til teamet vårt – både til vår digitale og fysiske legetjeneste – som kan bidra til å utvikle fremtidens helsetjeneste. Er dette av interesse for deg?

Søk her

Jobb som digital lege

Hos Kry har du fleksible arbeidstider, møter svært takknemlige pasienter og blir en del av et fantastisk dyktig legeteam.

tecknad-klocka-med-bla-bakgrund

Du har full fleksibilitet

Velg selv når og hvor i landet du vil jobbe. Flere av våre leger kombinerer for eksempel jobb på sykehus med å jobbe hos oss.

Kry-vardkvalitet-1-2-3-4

Vi setter kvalitet først

Du vil bli del av et team og en helsevirksomhet som setter medisinskfaglig kvalitet høyt, og har omfattende kvalitetsprosedyrer og retningslinjer.

Kom i gang raskt

Vi gir deg alle verktøyene du trenger for å komme raskt i gang med å møte pasienter digitalt. Du får en grundig opplæring som vil sørge for at du føler deg trygg og komfortabel med å jobbe digitalt.

pratbubblor-med-arabisk-och-svensktext

Snakk med pasienter på ditt språk

Er ikke norsk morsmålet ditt? Din språkerfaring er verdifull for pasientene våre. Man kan velge å ha legetime på 10 forskjellige språk hos Kry.

Søk her

Jobb som fysisk lege

Ved å jobbe på klinikkene våre får du fleksibel arbeidstid og mulighet til å hjelpe pasienter. Du vil også bli en del av det fantastiske legeteamet vårt, bestående av fysiske og digitale leger som brenner for innovasjon, dyktige fagfolk og teknologi.

Vi vokser, og søker leger til å jobbe på klinikkene våre på Bislett, Via og Smestad.

Søk her

Hvordan er det å jobbe hos Kry?

Hos oss jobber rundt 80 leger, sykepleiere og psykologer mot samme mål. Dette sier en av dine framtidige kollegaer:

Jeg har jobbet innen flere fagområder, men å jobbe for Kry har vært det mest fleksible og spennende med tanke på nyutvikling av legetjenester. Jeg begynte å jobbe før pandemien som viste hvor stort behovet er for akkurat denne videotjenesten. Jeg har bare hatt fornøyde pasienter som forstår hvor viktig det er å spare tid, men likevel få hjelpen de trenger på en enkel og effektiv måte.
Sarosh Chishti

Lege hos Kry

Ta kontakt for uforpliktende samtale eller mer informasjon

Linn Xi Norheim

Operations Coordinator

E-post

linn.xi@kry.no