Bilde av pasientbehandling på et legekontor

Drift av legekontor

Vi tar oss av drift og sørger for økt kapasitet, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – dine pasienter og din frihet i hverdagen.

Kontakt ossOm Kry

Slik hjelper vi fastleger

Vårt team skreddersyr driftshjelp for ditt legekontor, enten du trenger hjelp med enkelte oppgaver eller en helhetlig løsning. Våre tjenester inkluderer:

Admin puff

Administrasjon

Vi kan hjelpe med timeplanlegging, kvalitetskontroll, innkjøp og lagerstyring for å sikre effektiv bruk av ressurser.

IT puff

IT

Få IT-støtte for akkurat de systemene og løsningene du trenger, tilpasset din praksis.

Regnskap

Regnskap

Vi tilbyr regnskapshjelp, fra fakturering til budsjettoppfølging, basert på dine behov.

puff

HR og HMS

Få hjelp med HR- og HMS-tjenester for dine behov, fra rekruttering til personalansvar. Vi følger alle lovpålagte krav.

Tilpassede driftsavtaler med full kontroll

Våre driftsavtaler tilpasses dine behov. Du har alltid full kontroll og eierskap til din pasientliste, i samsvar med avtalen din med kommunen.

Hvem er vi?

Vårt tverrfaglige team har unik kompetanse og går sømløst inn i drift for å sikre en fleksibel og effektiv arbeidshverdag på legekontoret. Vi frigjør tid for helsepersonell og øker kapasiteten ved hjelp av våre innovative løsninger og tverrfaglige kompetanse.

Vårt team består av:

  • Leger, sykepleiere og helsesekretærer
  • Økonomer
  • Rådgivere og ledere
  • Utviklere og IT-personell
Kontakt oss

Hvorfor Kry?

Våre leger bruker mindre tid på administrasjon og mer tid på pasientene - og er samtidig med på å utvikle fremtidens helsetjenester.

Mer tid til pasienter og personlig liv

Vi hjelper med drift og administrasjon, slik at du får frihet til å fokusere på pasientbehandling. Våre løsninger legger også til rette for større fleksibilitet i hverdagen og bedre balanse mellom jobb og fritid.

Støtte og faglig nettverk

I Kry får du tilgang til et bredt spekter av fagfolk, inkludert helsepersonell, økonomer og rådgivere, som alltid står klare til å bistå med hjelp og støtte

Økt inntektspotensial

Frigjort tid fra driftsoppgaver gir mulighet til å øke pasientlisten og fokusere på inntektsbringende arbeid. Hvis du er bekymret for å øke listelengden, kan vi bistå med løsninger som øker kapasiteten din uten å øke arbeidsmengden.

Våre samarbeid

Helsepersonell om Kry

Som sykepleier er jeg er vant til hektiske dager og høyt arbeidspress. Etter at jeg begynte på Gardermoen, har jeg sett hvordan smarte driftsgrep gjør arbeidsdagene mer behagelige og pasientene mer fornøyde. Vi har fått tilbakemeldinger om at pasientene våre sjelden oppsøker legevakt, noe som tyder på at vi klarer å hjelpe dem som trenger det. Det føles godt å kunne gi pasientene den tilgjengeligheten og helsehjelpen de har krav på.
Elisabeth Akerlie Berg

Sykepleier på Gardermoen Helsesenter

Kontakt

Vil du vite mer? Fyll inn din kontaktinfo i skjemaet, så hører du fra oss.