Hvordan påvirker ultraprosessert mat kroppen din?

Ultraprosessert mat er et omdiskutert tema i media om dagen, og fagfolk er ikke enige. Er ultraprosessert mat farlig?

I frokostseminaret 24. april vil overlege i livsstilsmedisin, Charlotte Salter, svare på alt du lurer på om ultraprosessert mat. Hva er det? Hvordan påvirker det kroppen din? Og er det faktisk farlig?

Meld deg på

Velkommen til frokostseminar om ultraprosessert mat!

  • Tid: kl. 08:00-09:00

  • Dato: onsdag 24. april

  • Sted: The Kitchen @ VIA Village


Start dagen med oss i kantinen i VIA for å lære mer om ultraprosessert mat av overlege i livsstilsmedisin hos Kry, Charlotte Salter. Du vil blant annet få svar på hva ultraprosessert mat er, om det er farlig og hvordan det påvirker kroppen din. Charlotte vil også svare på spørsmål fra publikum.

Det er gratis å delta, og det vil bli servert en lett frokost. Vi håper å se deg 24. april!

Om Charlotte Salter

Foredragsholder

Lege

Charlotte Salter er spesialist i allmennmedisin, sertifisert innen livsstilsmedisin og jobber som overlege i livsstilsmedisin hos Kry. Hun er lidenskapelig opptatt av livsstilsmedisin, og har blant annet deltatt i Debatten på NRK om ultraprosessert mat og utviklet livstilshelsekontroller og vektnedgangsprogram hos Kry.

Jeg har vært lege i over 10 år, og får mest ut av jobben min når jeg samarbeider med pasienter som ønsker en sunnere og bedre hverdag. Etter å ha jobbet som allmennlege i flere år, ønsket jeg å øke kunnskapen min for å virkelig hjelpe pasienter med å oppnå livsstilsendringene de ønsket. Jeg er nå sertifisert lege innen livsstilsmedisin og bruker denne kunnskapen aktivt for å hjelpe pasienter med å skape endringer i eget liv og bli den beste versjonen av seg selv. Jeg lærer også opp våre andre leger i livsstilsmedisin, slik at man får samme gode hjelp uansett hvilken lege man følges opp av.

Meld deg på

Frokostseminaret er gratis. Påmeldingen er ikke bindende.