Kry-logo
Last ned

Influensavaksine for dine ansatte

Vi kommer til arbeidsplassen og vaksinerer i deres lokaler eller i egen mobil klinikk. Tilbudet gjelder for bedrifter med minst 20 ansatte som skal vaksineres.

Kontakt oss

Å tilby årets influensavaksine til dine ansatte kan være et effektivt grep for å bidra til redusert fravær i tiden framover. Kry er en samarbeidspartner for trygg og effektiv influensavaksinasjon på arbeidsplassen.

Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen ovenfor, på +47 952 22 953 eller bedrift@kry.no for mer informasjon og uforpliktende pristilbud. På grunn av høy etterspørsel gjelder tilbudet kun for bedrifter med minst 20 ansatte som skal vaksineres.

Influensavaksinen kan være ekstra viktig å ta i år. Siden vi har vært flinke til å holde avstand og vaske hender hyppig det siste året for å bregrense koronasmitten, har det vært redusert forekomst av andre luftveisinfeksjoner som influensa og lungebetennelse i befolkningen.

Dette betyr at flesteparten av oss ikke har oppnådd utbredt befolkningsimmunitet, og det blir derfor ekstra viktig å sette influensavaksiner på store deler av befolkningen.

Ønsker du å lese mer om våre bedriftstjenester?

Ønsker du mer informasjon om vårt helsetilbud eller hva digitale helsetjenester kan gjøre for dine medarbeidere?
Les mer

Om Kry

Kry tilbyr et bredt og digitalt helsetilbud til privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskap, og har vært i Norge siden 2017. Med oss på laget har vi rundt 50 dyktige leger, psykologer og sykepleiere med norsk autorisasjon. Med over 3 millioner gjennomførte videokonsultasjoner, er Kry Europas største digitale helsetjeneste.