Kry-logo
Last ned
Tilbudet om kostnadsfri hurtigtest opphørte 31. oktober. Du kan bestille og betale for hurtigtest her.

Bestill kostnadsfri hurtigtest på Ensjø

Tilbudet gjelder for deg som har behov for grønt koronasertifikat og har norsk personnummer eller D-nummer. Les mer om reglene for reising lenger ned på denne siden.

Slik fungerer det

  • Velg ønsket time i kalenderen nedenfor
  • Fyll inn bestillingsskjema
  • Møt opp i Gladengveien 18, 0661 Oslo til avtalt tidspunkt. Husk å ta med legitimasjon
  • Testresultatet ditt blir tilgjengelig på helsenorge.no innen normalt 60 minutter
Start bestillingen ved å velge ønsket tidspunkt i kalenderen nedenfor.
For at du skal kunne teste deg for korona, må vi behandle dine personopplysninger. Informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger finner du i vår integritetspolicy her.

Hva skjer etter bestilling?

Du vil få en bestillingsbekreftelse på e-post. Dersom du trenger å avbestille eller endre timen, kan du gjøre dette via linken i bekreftelsesmailen. Dette må gjøres minst 3 timer i forkant. Ta kontakt med vår support på +47 23 65 34 30 om du har noen spørsmål.

Testresultatet ditt er som regel klart innen 60 minutter. Du finner det på helsenorge.no. Om du ikke har mottatt testresultatet 60 minutter etter testen ble tatt, ber vi deg ta kontakt med support på +47 23 65 34 30.

Om du ikke har BankID, er det viktig at du velger "Nei" når vi spør om dette i bestillingsskjema. Da kan vi kan gi deg informasjon om hvordan du får sjekket resultatet ditt. Ta kontakt med Kry Support på +47 23 65 34 30 om du har spørsmål.

Dersom hurtigtesten er positiv får du en gratis PCR-test hos oss. Denne typen test kan bekrefte eller avkrefte ditt positive resultat. Du vil da få en telefon fra oss med informasjon og vi booker en PCR-test til deg.

Den som reiser har selv plikt til å sette seg inn i reglene i det landet hun eller han reiser til. Koronasertifikatet som vises på min side på Helsenorge har to faner. En for Norge og en for EU/EØS. Etter 24 timer blir det norske koronasertifikatet rødt (dersom du ikke er vaksinert eller har gjennomgått sykdom), men du vil fremdeles kunne se testresultatet og når testen er tatt. Dette finner du under EU/EØS-fanen. Dette vil vises i sju dager etter at testen er tatt. EU/EØS sertifikatet bruker ikke fargekoder. Dette betyr at selv om det norske sertifikatet er rødt, kan det være gyldig i EU/EØSland.

Dersom du trenger en reiseattest i tillegg til hurtigtesten din, er du nødt til å booke en privat hurtigtest og betale for dette i sin helhet. Du kan bestille hurtigtest og attest her.

Her ligger teststasjonen

Kry Teststasjon Ensjø

Gladengveien 18, Ensjø

0661 Oslo

Veibeskrivelse

Opening hours

Telefonen er betjent mandag-fredag fra 08:30-20:00 og helger fra 09:30-15:30. Mail besvares i ukedager mellom 08:00-20:00.

Kontakt

Telefon

+47 23 65 34 30

Spørsmål og svar

Finner du ikke svaret du leter etter nedenfor? Da kan du ta kontakt med vår support på support@kry.no, +47 23 65 34 30 eller still oss spørsmål på stedet.