Har du DNB Helseforsikring?

Vi leverer videolege, DNB Rask Helsehjelp på telefon og selvhjelpsprogrammer for mental helse som er del av forsikringen din.

Last ned appen

Slik registrerer du forsikringen din i appen

Husk at du må registrere forsikringen din i appen vår for å få tilgang til tjenestene og prisene inkludert i din forsikring.
  • Logg inn i appen

    Last ned appen og logg inn med BankID. Om det er første gang du bruker Kry, går det fort å lage en konto.
  • Legg til forsikringen din

    Fra hjemsiden i appen velger du "legg til en avtale" på det oransje kortet. Deretter velger du om det er en helseforsikring eller annen forsikring du ønsker å legge til.
  • Skriv inn polisenummeret ditt

    Skriv inn polisenummeret. Forsikringen din er nå registrert, og i betalingssteget for tjenester vil du få tilgang til rett pris i henhold til din forsikring.

Mer om tjenestene

Bestill time

Hvordan fungerer Kry?

Bestill en time
Last ned appen og logg inn med BankID. Velg mellom lege eller psykolog. Fortell oss hva du trenger hjelp med og bestill deretter en time.
Vi kontakter deg
Du vil få en påminnelse om å logge inn i forkant av timen. Når det er din tur vil vi kontakte deg direkte i appen for en videosamtale.
Få hjelpen du trenger
Vi gjør en vurdering, gir deg råd og skriver ut resepter om det er nødvendig. Vi kan løse de fleste problemer. Om ikke henviser vi deg videre slik at du får hjelpen du trenger.
Mer om hvordan Kry fungerer

Ofte stilte spørsmål om forsikring

Her finner du svaret på de mest stilte spørsmålene om våre forsikringsavtaler.