Snakk med psykolog

Våre psykologer er her for å lytte og hjelpe deg.

Bestill time

Ta vare på din mentale helse

Noen ganger opplever man perioder i livet der hverdagen føles ekstra vanskelig. Om det går utover søvn, relasjoner, jobb eller fritid kan det være lurt å oppsøke hjelp, og jobbe sammen med en psykolog for å få det bedre.

Du kan enkelt bestille din første time, og du har fleksibiliteten til å velge om du vil snakke med psykologen på vår klinikk i Vika eller over video.

Bestill time

Logg inn og bestill time. Svar på noen korte spørsmål slik at psykologen vet litt om deg før dere møtes.

Snakk med psykologen

Du bestemmer hva dere skal snakke om under samtalen. Psykologen vil hjelpe deg å sette ord på følelsene dine. De vil gi deg råd og anbefalinger som du kan jobbe videre med.

Etter timen

Du kan velge om du ønsker neste time på klinikk eller over video.

Hva koster en psykologtime?

Vi tilbyr samtaler over video og på klinikk til samme pris. Med ekstra dokumentasjon menes attest, epikrise, oppsummering o.l. Les mer om dette under spørsmål og svar nederst på denne siden.

Førstegangskonsultasjon 90 min2750 kr
Individualterapi 45 min1375 kr
Individualterapi 75 min2290 kr
Ekstra dokumentasjon, 30 min650 kr
Ekstra dokumentasjon, 60 min1300 kr
Bestill time

Våre psykologer

Du velger selv hvem du ønsker å bestille time hos. Kjemi er viktig for en god relasjon i terapien, så her kan du bli bedre kjent med våre psykologer, hvordan de jobber og hva de er aller best på.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi kan hjelpe deg med milde og moderate psykiske lidelser og utfordringer. Om du er usikker på hva du kjenner på, kan du sammen med psykologen komme frem til hva som kan hjelpe for nettopp deg.

Person at the center
Ensomhet
Ensomhet er vondt, og det kan føles vanskelig å se en utvei. Du er ikke alene om det, og det finnes grep du kan ta på egenhånd.
Angst
Dersom frykt og redsel går utover livskvalitet og funksjon i hverdagen, kalles det en angstlidelse.
Stress
Litt stress kan i mange tilfeller være positivt. Det er når stressreaksjonen varer over tid at det kan gi negative konsekvenser.
Sorg og tap
Sorg er en naturlig reaksjon på et tap av noe eller noen som betyr mye for oss. Noen ganger kan det være godt med støtte fra en psykolog for å håndtere dette.
Depresjon
Når du er deprimert, varer de tunge periodene over lengre tid og påvirker søvn, relasjoner, jobb og fritid.
Selvtester for mental helse
Ved å ta en selvtest om symptomer på angst, depresjon og stress kan du få en status på din mentale helse.

Har du akutte tanker om å ta ditt ditt eget liv, ring 113.

Hvis du opplever et problem du trenger rask hjelp med, bør du kontakte legevakt på 116 117, eller annen tilgjengelig legetjeneste.

Spørsmål og svar

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Kontakt oss på support@kry.no eller ring Kry support på 23 65 34 30, så hjelper vi deg.

Lær mer om mental helse