Picture of Krys psychologists

Snakk med psykolog

Våre psykologer er her for å lytte og hjelpe deg. Du kan velge om du vil ha samtalen på vår klinikk i Oslo eller over video.

Bestill time

En psykolog kan hjelpe med mye

I mange situasjoner og faser i livet kan det være nyttig å snakke med en utenforstående fagperson. Kanskje man befinner seg i en periode hvor livet kjennes ekstra vanskelig, slik at det går utover jobb, søvn, relasjoner eller fritid.

I andre tilfeller har man kanskje først og fremst et ønske om å få utviklet sine egenskaper og ressurser. En psykolog kan både behandle psykiske lidelser og plager, og bistå om du ønsker å få utnyttet ditt iboende potensiale til det fulle.

Du kan enkelt bestille din første time, og du har fleksibiliteten til å velge om du vil snakke med psykologen på vår klinikk i Vika i Oslo eller over video.

I samtaler med en psykolog kan du få

  • hjelp til å redusere symptomer og plager

  • støtte til å takle utfordrende livsfaser og kriser

  • rådgivning tilknyttet konkrete problemer

  • veiledning for å fremme egen refleksjon

  • verktøy til å fremme dine styrker og ferdigheter

  • støtte til konstruktiv selvledelse og ledelse av andre

Våre psykologer

Kjemi er viktig for en god relasjon i terapien. Finn den rette psykologen for dine behov ved å lese mer om dem her.

Bilde av psykologspesialist Are Grov

Are Grov

Psykolog og spesialist i psykoterapi

Over video

Ida Rolfsnes

Psykolog

På klinikk og over video

Foto av Pia von Hirsch

Pia von Hirsch

Psykolog

På klinikk og over video

Tora Johanne Kielland

Psykolog

På klinikk og over video

Møt psykologene våre

Erfaringer fra våre klienter

Psykologen var svært dyktig, jordnær, og hvor jeg ellers kan ha opplevd å møte psykologer eller leger som kan ha et litt ovenfra og ned-blikk, så opplevde jeg ikke det her. Det er kort ventetid for å få time, hvor man ellers i det offentlige fort må vente i 3-12 måneder for psykologtime. Tusen takk.

Jeg har fått behandling i Kry i forbindelse med relasjonelle utfordringer, grubling, engstelse og søvnproblemer. Psykologens metode og fremtoning gjorde det veldig naturlig for meg å åpne opp og snakke fritt. Etter få behandlinger merket jeg en god forbedring og fikk både økt livskvalitet og motivasjon. Jeg har fått hjelp til å se ting på nye måter, bedre forståelse/aksept for egne følelser samt teknikker til å jobbe videre selv. Kan ikke anbefales varmt nok.

Fikk verktøy som hjalp meg håndtere situasjoner som jeg kan oppleve som stressfulle. Veldig bra prosess som har hjulpet meg masse.

Dette kan vi hjelpe deg med

Om du er usikker på hva du kjenner på, kan psykologen sammen med deg finne ut av hva som kan hjelpe. Våre psykologer tar imot alle aldersgrupper og tilbyr individualsamtaler, parterapi, familiesamtaler og veiledning for foreldre.

Stress
Utbrenthet
Angst
Traumer
Vanskelige følelser
Overtenking
Depresjon
Sorg
Livsbelastninger
Kriser
Utmattelse
Grubling og bekymring
Selvfølelse
Selvtillit
Selvutvikling
Motivasjon
Arbeidsrelaterte utfordringer
Lederutvikling
Relasjonelle utfordringer
Parforhold
Konflikt
Pårørenderollen
Familieliv/samliv
Sinnemestring
Spiseforstyrrelse
Tvangslidelse
Avhengighet
Fødselsdepresjon
Barseltid
Ufrivillig barnløshet
Barn og ungdom

Hva koster det?

Les om priser og praktisk informasjon

Slik jobber vi sammen med deg

Individualsamtaler

I disse samtalene vil psykologen hjelpe deg med å løse indre problemer og utvikle deg selv. Alle mennesker har bestemte måter å forholde seg til seg selv og andre på: tanker, følelser, kroppslige opplevelser og handlinger henger sammen, og repeteres. I terapien forsøker vi å identifisere mønstrene, forstå dem, og skape endring der det er behov for det.

Bestill samtale

Parterapi

Flere av våre psykologer tar i mot par som ønsker å skape en positiv endring i forholdet slik at man kan få det bedre sammen. Vi kan hjelpe par i alle livets faser og med ulike typer utfordringer. Det kan handle om alt fra å styrke forholdet eller forebygge konflikter, til å løse problemer eller endre vond dynamikk. Les mer om hva vi kan hjelpe med, om våre parterapeuter og bestill deres første samtale.

Les mer og bestill samtale

Utviklingssamtaler

I utviklingssamtaler jobber psykologen for å hjelpe deg til å nå dine personlige eller profesjonelle mål. Fokus ligger i den sammenheng på å øke forståelse og selvinnsikt, støtte deg i å utvikle ferdigheter, fremme positive personlige egenskaper, øke motivasjon og gjennomføringsevne, og legge til rette for mestringsopplevelser.

Bestill samtale

Samtaler med barn og ungdom

Tilbudet passer for barn og ungdom som opplever vanskeligheter og utfordringer som de ikke klarer å håndtere på egen hånd eller ved hjelp av sine nærmeste. Gjennom kartlegging og vurdering av hva slags vansker og utfordringer den enkelte opplever, vil psykologen vurdere hva slags type behandling og tiltak som bør settes i gang.

Les mer og bestill samtale

Foreldreveiledning

I foreldreveiledning vil psykologen lytte til dine utfordringer og ha som overordnet mål å veilede deg til en opplevelse av å mestre foreldrerollen. Du vil blant annet lære å møte barnet og dets følelser og atferd på en god måte, samtidig som du setter trygge grenser og ivaretar båndet mellom dere.

Les mer og bestill samtale
Mor og baby

Fersk Mamma helsekontroll

Både kroppen og hjernen er i endring under svangerskapet og etter en fødsel eller keisersnitt. Hos oss får du som er mor en helsekontroll som tar hånd om både din fysiske og psykiske helse. Du får evidensbasert hjelp og oppfølging ved behov fra lege og psykolog – godt tilrettelagt og med utgangspunkt i din situasjon. Helsekontrollen kan gjøres fra 6 uker til omtrent to år etter barnet er født.

Les mer om helsekontrollen

Lær mer om mental helse

Illustrasjon av nedstemt tenåring
Mental helse – 15. feb. 2024

Bekymret for tenåringen din? Slik kan du hjelpe

Usikker på hvordan du skal snakke med tenåringen din om psykisk helse? Les psykologens enkle råd for å få ungdom til å åpne seg, og gi dem støtten de trenger.

Les mer

Se alle artikler