Sondre og Richard, kirurger ved Kry Bislett

Fjerning av hudplager

Våre kirurger har lang erfaring med fjerning av hudplager som lipom (fettkul), føflekker, aterom, inngrodd tånegl, basalcellekarsinom og plateepitelkarsinom.

Du kan bestille time hos oss både med og uten henvisning, og du får oftest time i løpet av 2 uker. Alle behandlinger gjøres på vår klinikk i Vika i Oslo.

Bestill time

Bestill time

For mange er plagsomme, vonde eller ondartede hudplager en del av hverdagen. Les mer om behandlingene, priser og bestill time. Alle behandlinger gjøres på vår klinikk i Vika i Oslo.

Møt våre kirurger

Våre kirurger har lang erfaring med både vurdering og fjerning av hudplager.

Richard Bjørnstjerne Wangsmo

Richard Bjørnstjerne Wangsmo

Jeg var ferdig utdannet i 2017 og har vært i kirurgisk spesialisering siden 2020. Til daglig jobber jeg på kirurgisk avdeling på Bærum Sykehus, der jeg også gjør småkirurgiske inngrep ukentlig. Jeg har god erfaring med denne pasientgruppen og effekten av behandlingen.

Svært mange har plagsomme eller vonde forandringer i hud og negler, og i mange tilfeller har de god effekt av kirurgisk fjerning av disse. Dette er mindre inngrep som hjelper pasientene til bedre funksjon og helse, både på kort og lang sikt. Inngrepene vi gjør gir også et tilfredsstillende kosmetisk resultat i etterkant.

Sondre Busund

Sondre Busund

Jeg startet i kirurgisk spesialisering i 2017. Jeg har jobbet i nesten 6 år på Hamar sykehus, og jobber til daglig på gastrokirurgisk avdeling på Ullevål Sykehus.

Kirurgisk behandling av mindre plager i hud og negler er en del av hverdagen for de fleste kirurger på sykehus i Norge. Dessverre er ventetiden i Oslo lang, og jeg mener disse pasienter fortjener et enkelt og trygt tilbud hos leger som er kjent med disse problemstillingene.

Ofte stilte spørsmål

Kontakt oss på support@kry.no eller ring vår support på 23 65 34 30 om du ikke finner svar på spørsmålet ditt.