Parterapi

Parterapi i Oslo
Parterapi på video
Fra kr 2100
Bestill time

Hvem passer parterapi for?

Parterapi er for alle som vil forbedre eller reparere forholdet. Uansett årsak, bør begge ønske en positiv endring og at forholdet skal fungere.

Terapeuten hjelper dere med å bli bevisst dårlige mønstre, skape godt samspill og håndtere følelser som påvirker forholdet. Målet er å oppleve mer trygghet og positive følelser, bedre kommunikasjon samt bli bedre rustet til å takle utfordringer sammen.

Hva kan vi få hjelp med?

Våre erfarne parterapeuter kan støtte dere i en rekke utfordringer i forholdet, inkludert:

Kommunikasjonsproblemer
Gjentakende konflikter
Krangling
Ulike prioriteringer i livet
Ensomhet i parforholdet
Utrygghet
Tvil
Lite intimitet og nærhet
Seksuelle utfordringer
Lite romantiske følelser
Utroskap
Sjalusi
Sorg i samlivet
Samarbeid om foreldrerollen
Ufrivillig barnløshet
Livsbelastninger og kriser
Overgangen til å bli samboere, foreldre eller pensjonister

Bestill time

Les mer og bestill time hos en av våre parterapeuter. Hvis du ønsker time over video, velger du dette alternativet i timebestillingen.

Pia von Hirsch

Jeg har jobbet som psykolog i over ti år, og har alltid vært særlig engasjert i det som skjer mellom mennesker. Jeg tar nå en fordypning i emosjonsfokusert parterapi, som forskning viser at har god effekt på par som ønsker å finne tilbake til hverandre.

Jeg er en aktiv, tydelig og genuint engasjert terapeut, som er opptatt av å bygge en sterk allianse med dere begge, slik at begge parter føler seg trygge og opplever nytte av å komme til timene. Vi finner sammen ut av hva som skal til for å løse opp i problemene, forebygge utfordringer, eller styrke det gode dere allerede har.

Pia har venteliste, men tar nå inn nye par. Ta kontakt med vår support dersom du ønsker parterapi hos Pia.

Ida Rolfsnes

Som parterapeut er jeg opptatt av å forstå parets historie, deres opp- og nedturer på veien, belyse eventuelle konfliktmønstre som kan prege dynamikken, og gjennom økt innsikt sammen med paret hjelpe dem mot å bli tryggere på å dele følelser og behov med hverandre. Jeg mener parterapi er for alle og er en god investering for alle par - og det finnes ingen utfordringer som er for små. Så lenge det har betydning for det enkelte paret er det viktig.

Bestill time hos Ida

Emilie Meyn

Jeg er en engasjert og fremoverlent terapeut, som vil møte dere på en nysgjerrig og ikke-dømmende måte. Jeg er opptatt av å tilpasse meg deres ønsker, og integrerer ulike metoder og tilnærminger med utgangspunkt i deres behov. Jeg har likevel en forkjærlighet for en psykodynamisk tilnærming til endringsarbeid, hvor man er opptatt av å utforske ubevisste følelser og tanker, og hvordan tidligere erfaringer kan gi mening til aktuelle vansker.

Bestill time hos Emilie

Kristoffer Kostveit

Som parterapeut er jeg opptatt av den fulle historien i forholdet og de verdiene og den praksis som lå til grunn da dere to bestemte dere for å være et par. Hva bygget dere forholdet på? Hva var det som trakk dere mot hverandre og gjorde at akkurat dere to passet så godt?

Jeg legger vekt på historien til forholdet for å forstå hva som kan være meningen bak konflikten eller vanskene som nå har oppstått. Ved å sammen utforske dette landskapet ønsker jeg å skape oppmerksomhet på hva forholdet kan trenge for videre å gå fremover, samt hjelpe dere med dette videre arbeidet.

Bestill time hos Kristoffer

Flere parterapeuter

Klikk på terapeuten for å lese mer og bestille time.

Bilde av psykolog Ada Leirstrand
Ada Leirstrand
Ada tar imot mennesker på 16 år og eldre. Hun er ekspert innen psykodynamisk terapi, men er også erfaren innen kognitiv atferdsterapi og emosjonsfokuserte metoder.
Fanny Thorne
Fanny tilbyr samtaler til mennesker på 16 år og oppover. Hun bruker kognitiv terapi sammen med elementer fra andre behandlingsmetoder.
Bilde av psykologspesialist Are Grov
Are Grov
Are tilbyr samtaler til mennesker på 16 år og oppover. Han er spesialist i psykoterapi, og har spesialkompetanse på behandling av alle typer angstlidelser. Han tilbyr ACT som er en type kognitiv atferdsterapi og er videreutdannet metakognitiv terapeut
Mikaela Lindgren
Mikaela tar i mot barn, ungdom, familier og par. Hun har erfaring innen et bredt spekter av vansker, problemstillinger og terapeutiske retninger.

Priser

Den første timen dere har med psykologen er en 90 minutters samtale, for å sikre at psykologen blir godt kjent med dere begge og hvilke utfordringer dere har. Deretter settes timene opp etter behov. Velg psykolog under og finn en ledig time i kalenderen.

Parterapi – 90 min3125kr
Parterapi – 75 min2615kr
Parterapi – 60 min2100kr