Parterapi

I parterapi jobber man sammen for å forstå hva som skjer i parforholdet og skape positiv endring som bidrar til at man får det bedre sammen.

Parterapi tilbys til alle par som ønsker det, over video eller på vår klinikk på Vika i Oslo.

Hvem passer parterapi for?

Parterapi er for alle par som ønsker å forbedre, jobbe med, eller reparere forholdet sitt. Uansett årsak eller når i prosessen man søker hjelp, bør begge parter ha et ønske om en positiv endring og at forholdet skal fungere. Terapeuten hjelper dere med å bli bevisst uhensiktsmessige mønstre, skape godt samspill og håndtere følelser som påvirker relasjonen. Målet vil være å oppleve mer trygghet og positive følelser, bedre kommunikasjon, og blir bedre rustet til å takle utfordringer og konflikter sammen.

Kommunikasjonsproblemer
Gjentakende konflikter
Krangling
Ulike prioriteringer i livet
Ensomhet i parforholdet
Utrygghet
Tvil
Lite intimitet og nærhet
Seksuelle utfordringer
Lite romantiske følelser
Utroskap
Sjalusi
Sorg i samlivet
Samarbeid om foreldrerollen
Ufrivillig barnløshet
Livsbelastninger og kriser
Overgangen til å bli samboere, foreldre eller pensjonister

Priser og bestilling

Den første timen dere har med psykologen er en 90 minutters samtale, for å sikre at psykologen blir godt kjent med dere begge og hvilke utfordringer dere har. Deretter settes timene opp etter behov. Velg psykolog under og finn en ledig time i kalenderen.

Parterapi 90 min2995kr
Parterapi 75 min2495kr
Parterapi 60 min2000kr

Stine Erica Høydalsvik

Tilbyr samtaler over video og på Kry Vika i Oslo

Stine Erica Høydalsvik, psykolog hos Kry

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, men har også studert religion, jobbet med bistandsarbeid internasjonalt, og vært engasjert i en psykologiorganisasjon som utforsker eksistensielle skjæringspunkter mellom religiøsitet og psykologi. Jeg har jobbet med barn og familier, i alderspsykiatri, og i spesialisthelsetjenesten med utredning og behandling av voksne mennesker med moderate til alvorlige psykiske helseplager.

Jeg kan tilby samtaler til enkeltindivider og par på norsk og engelsk, og til svensk og dansktalende klienter.

Ida Rolfsnes

Tilbyr samtaler over video og på Kry Vika i Oslo

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo med fordypning i klinisk psykologi, og har påbegynt spesialisering i voksenpsykiatri. Jeg har arbeidet flere år i spesialisthelsetjenesten og opparbeidet erfaring med utredning og behandling av voksne med et bredt spekter av psykiske lidelser, avhengighetsproblematikk og livsvansker. Jeg har også jobbet med nevropsykologiske undersøkelser av kognitive vansker hos voksne, og med barn og familier, inklusive foreldreveiledning.

Jeg kan tilby samtaler til enkeltindivider og par, på norsk og engelsk, og til svensk og dansktalende klienter.

Kristoffer Kostveit

Tilbyr samtaler over video og på Kry Vika i Oslo

Psykolog i Kry, Kristoffer Kostveit

Som psykolog er jeg opptatt av å forstå og lære deg å kjenne. Samtidig vet jeg at det kan være vanskelig å utforske sårbar tematikk i eget liv. I terapirommet er jeg derfor opptatt av å bygge et trygt og godt rom, der det kjennes naturlig å dele sine innerste tanker. Relasjonen skal baseres på gjensidig tillit. Jeg ønsker at vi sammen setter mål for behandlingen, og at du som klient blir hørt. Det er du som kjenner deg selv best. Jeg er her for å forstå og hjelpe deg med å oppnå innsikt gjennom et konstruktivt endringsarbeid.

Jeg kan tilby samtaler til enkeltindivider og par på norsk og engelsk, og til svensk og dansktalende klienter.

Fanny Thorne

Tilbyr samtaler over video og på Kry Vika i Oslo

Som psykolog er jeg opptatt av å legge til rette for at terapirommet skal bli et trygt sted for deg. Jeg mener dette er essensielt for å utforske temaer som er vanskelige. Jeg ønsker at du som møter meg skal føle deg sett og validert, og jeg vil møte deg på en varm, ærlig og empatisk måte. Det er viktig for meg at du skal kjenne på mest mulig eierskap til det vi jobber med i terapirommet, og da er det nødvendig med godt samarbeid slik at du når dine personlige mål – uansett hvor store eller små.

Jeg kan tilby samtaler til enkeltindivider og par på norsk og engelsk, og til svensk og dansktalende klienter.

Pia von Hirsch

Foto av Pia von Hirsch

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og København, med fordypning i klinisk psykologi, og organisasjonspsykologi og ledelse. Jeg har jobbet med terapi, veiledning, rådgivning, kunnskapsdeling, og som fagleder. Jeg har bred erfaring fra spesialisthelsetjeneste, barnevern og familievern, med et bredt spekter psykiske lidelser og livsvansker. Jeg har i tillegg yogalærerutdanning, og tar nå en fordypning i parterapi.

Jeg kan tilby samtaler til enkeltindivider og par, og på norsk og engelsk, og til svensk og dansktalende klienter.