Charlotte Salter og Laure-Elodie Anquetil

Ned i vekt med Kry

Vi tilbyr medisinsk hjelp for deg som er over 16 år, er overvektig eller har fedme og ønsker å gå ned i vekt. Vi vet at en vektreise er utfordrende og vil støtte deg hele veien.

Gjennom månedlig oppfølging, veiledning rundt livsstilsendring og eventuelt vektreduserende medisiner, kan våre leger hjelpe deg til en trygg, varig og forskningsbasert vektnedgang og livsstilsendring.

Bestill kartleggingstime

Slik hjelper vi deg ned i vekt

Vi ønsker å hjelpe deg til en bedre hverdag og god helse som kan vare livet ut.

Personlig oppfølging av samme lege hele veien: Legen du møter i kartleggingstimen er den samme legen som følger deg opp videre. Hun blir din samarbeidspartner som støtter deg, gir råd og utfordrer deg om det trengs. Legen vil gjøre alt hun kan for at du når dine mål, og hjelpe deg til en varig livsstilsendring, med særlig fokus på kosthold, aktivitet, søvn og mental helse.

Varige endringer: Veien mot ønsket vektnedgang skal være motiverende og hvordan vi gjør det skal være sunt for både kroppen og din mentale helse. Sammen vil vi også forsøke å finne årsaken til overvekten og jobbe konkret med den, i tillegg til generelle livsstilsendringer. Dette vil øke sjansen for at endringene er varige.

Mål tilpasset ditt liv og dine ønsker: Det er viktig og motiverende å ha konkrete mål du kan jobbe mot og etter hvert oppnå. Du og legen din opp mål basert på dine forutsetninger, erfaringer og ønsker for framtiden. Med en holistisk holdning til vektnedgang vil vi forsøke å forstå og se hele deg, og tilpasse behandlingsplanen din etter dette.

Vi hjelper deg der du er: Vi tilbyr full oppfølging på vår klinikk i Vika i Oslo, eller digitalt over video med prøvetakning der du bor. Du kan også kombinere disse. Det er samme lege som følger deg opp hele veien uansett hvordan du ønsker å gjennomføre forløpet ditt.

Jeg er glad jeg møtte legen hos Kry. Hun har gjort mer for både min fysiske og mentale helse på 2 måneder, enn hva en håndfull leger har fått til på flere år.
Leif (47)

Pasient hos Ned i vekt med Kry

Les flere pasienthistorier

Slik kommer du i gang med Ned i vekt

Alle konsultasjoner kan gjøres over video eller på vår klinikk i Vika i Oslo.

Bestill kartleggingstime

Bestill din første kartleggingstime hos en av våre leger, Laure-Elodie Anquetil eller Charlotte Salter.

Kartleggingstime

Du snakker med legen om din motivasjon for vektnedgang, din vekthistorie og eventuelle sykdommer. Vi tar også mål og blodprøver for å få et godt bilde av din biologi.

Oppfølgingssamtale

Legen har fått blodprøvesvarene og gir deg en anbefaling om behandlingsplan og veien videre. Sammen blir dere enige om hvilket medlemskap som kan passe deg best slik at du når dine mål.

Velg medlemskap og start behandling

Gjennom en samtale i måneden får du personlig oppfølging, råd og veiledning fra legen din. Har du behov for flere samtaler med lege eller annet helsepersonell kan vi sette opp dette mot ekstra kostnad.

Bestill kartleggingstime

Er du i tvil?

Ved å bestille en kostnadsfri og uforpliktende informasjonssamtale, kan vi svare på dine spørsmål om behandlingen. Fyll inn telefonnummer i bestillingen og vi ringer deg til avtalt tidspunkt.

Bestill gratis informasjonssamtale

Laure-Elodie Anquetil

Lege
Lege

Charlotte Salter

Lege
Klinisk ernæringsfysiolog hos Kry

Randi Norheim

Klinisk ernæringsfysiolog
Bli kjent med oss

Medlemskap og priser

Kostnad for eventuelle medisiner og ekstra konsultasjoner hos ernæringsfysiolog, coach, lege eller psykolog kommer i tillegg til medlemskapsprisen.

Kartleggingstime

40 minutters legetime der din helse, biologi og vekthistorie er tema. Vi tar også blodprøver og målinger, som blir fulgt opp i en oppfølgingssamtale med legen omtrent 2 uker etter.

Prisen er lavere over video, da du selv må betale for blodprøvetakning ved ditt lokale laboratorium.

Pris:

  • 2135 kr over video
  • 2495 kr på klinikk

Bestill kartleggingstime

Oppfølgingssamtale

20 minutters oppfølgingssamtale med legen din der dere går gjennom blodprøveresultatene og lager en behandlingsplan for å sikre at du når dine mål.

Avhengig av legens anbefalte behandlingsplan og dine målsetninger, velger du det medlemskapet som passer best for deg.

Pris:

  • 1100 kr over video
  • 1100 kr på klinikk

Velg medlemskap

Du starer nå med månedlig konsultasjon og veiledning hos legen din, og livsstilsendringen som skal ta deg mot dine målsetninger.

Begge medlemskap inkluderer det samme – forskjellen er om det er med eller uten bindingstid.

Det er samme pris over video og klinikk.

Pris:

  • 949 kr i måneden – 6 måneders binding
  • 1100 kr i måneden – uten bindingstid

Les mer om medlemskap og vilkår

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du sende oss en e-post på vektreduksjon@kry.no.

Les mer om livsstilsmedisin

Mental helse – 14. nov. 2023

Søvnproblemer: Tips for hvordan sove bedre

Hvis du sover for lite om natten, lider av tretthet, føler deg uvel og fungerer mindre bra i det daglige, kan det hende du trenger hjelp til å sove bedre.

Les mer