Bilde av Krys leger og eksperter i livsstilsmedisin

Ned i vekt med Kry

Hjelp til å gå ned i vekt og holde den nede
Varig livsstilsendring - ikke strenge dietter
Oppfølging fra personlig lege hele veien
Bestill kartleggingstime

Slik hjelper vi deg ned i vekt

Gjennom månedlig oppfølging hjelper våre leger deg med å gå ned i vekt og å holde den nede. Vårt mål er at du skal få en bedre hverdag og god helse som kan vare livet ut.

Personlig oppfølging av samme lege hele veien: Legen du møter i kartleggingstimen er også den som følger deg opp videre. Hun er din støttespiller og samarbeidspartner, veileder deg og tilpasser behandlingen din for varig livsstilsendring.

Fokus på varig vektnedgang: Vektnedgang kan skje ganske raskt - men å holde vekten nede er mye vanskeligere. Legene i Kry har et langsiktig fokus og hjelper deg med å skape vaner som er sunne for både kroppen og den psykiske helsen. Såkalt slankemedisin kan være nyttig for noen, og legen vil da finne riktig type for deg. Det er i så fall bare et tillegg til kostholdsendringer og økt fysisk aktivitet for et varig resultat.

Behandling for ditt liv og din hverdag: Legen din setter opp mål som passer dine forutsetninger, erfaringer og ønsker. Med en helhetlig tilnærming til vektnedgang forsøker vi å forstå og se hele deg.

Oppfølging både fysisk og digitalt: Vi tilbyr full oppfølging på vår klinikk i Vika i Oslo, eller digitalt over video med prøvetakning der du bor. Du kan også kombinere disse. Det er samme lege som følger deg opp hele veien uansett hvordan du ønsker å gjennomføre forløpet ditt.

Jeg er glad jeg møtte legen hos Kry. Hun har gjort mer for både min fysiske og mentale helse på 2 måneder, enn hva en håndfull leger har fått til på flere år.
Leif (47)

Pasient hos Ned i vekt med Kry

Les flere pasienthistorier

Slik kommer du i gang med Ned i vekt

Alle konsultasjoner kan gjøres over video eller på vår klinikk i Vika i Oslo.

Bestill kartleggingstime

Bestill din første kartleggingstime hos en av våre leger, Laure-Elodie Anquetil eller Charlotte Salter.

Kartleggingstime

Du snakker med legen om din motivasjon for vektnedgang, din vekthistorie og eventuelle sykdommer. Vi tar også mål og blodprøver for å få et godt bilde av din biologi.

Veiledning og oppstart

Legen har fått blodprøvesvarene og gir deg en veiledning og anbefaling om behandlingsplan og veien videre. Sammen blir dere enige om hvilket medlemskap som kan passe deg best slik at du når dine mål.

Velg medlemskap og start behandling

Gjennom en samtale i måneden får du personlig oppfølging, råd og veiledning fra legen din. Har du behov for flere samtaler med lege eller annet helsepersonell kan vi sette opp dette mot ekstra kostnad.

Bestill kartleggingstime

Laure-Elodie Anquetil

Lege
Lege

Charlotte Salter

Lege
Klinisk ernæringsfysiolog hos Kry

Randi Norheim

Klinisk ernæringsfysiolog
Bli kjent med oss

Er du i tvil?

Ved å bestille en kostnadsfri og uforpliktende informasjonssamtale, kan vi svare på dine spørsmål om behandlingen. Fyll inn telefonnummer i bestillingen og vi ringer deg til avtalt tidspunkt.

Bestill gratis informasjonssamtale
Illustrasjon av føtter på en vekt og spørsmålstegn

Har du spørsmål om slankemedisin?

Bruk av såkalt slankemedisin blir stadig mer vanlig. Overlege i livsstilsmedisin hos Kry, Charlotte Salter, gir deg svar på de vanligste spørsmålene.

Les mer om vektreduserende legemidler

Medlemskap og priser

Kostnad for eventuelle medisiner og ekstra konsultasjoner hos ernæringsfysiolog, coach, lege eller psykolog kommer i tillegg til medlemskapsprisen.

Kartlegging

40 minutters legetime der din helse, biologi og vekthistorie er tema. Vi tar også blodprøver og målinger, som blir fulgt opp i et veiledning og oppstartsmøte med legen omtrent 2 uker etter.

Blodprøvetakning er inkludert i prisen på klinikk. Prisen er lavere over video, da du selv må betale for blodprøvetakning ved ditt lokale laboratorium.

Pris:

  • 1590 kr over video
  • 1690 kr på klinikk

Bestill kartleggingstime

Veiledning og oppstart

40 minutters samtale med legen din der dere går gjennom blodprøveresultatene og lager en behandlingsplan for å sikre at du når dine mål.

Avhengig av legens anbefalte behandlingsplan og dine målsetninger, velger du det medlemskapet som passer best for deg.

Pris:

  • 1690 kr over video
  • 1690 kr på klinikk

Oppfølging og medlemskap

Du starter nå med jevnlige konsultasjoner hos legen som skal følge deg opp. Vi tilpasser hvor ofte du trenger å komme.

Konsultasjonene kan gjennomføres på klinikk eller over video.

Du velger selv om du ønsker å betale per time (medlemskap uten binding) eller forplikte deg for 6 måneder.

Pris:

  • 949 kr i måneden (medlemskap med 6 måneders binding)
  • 1100 kr per time (medlemskap uten binding)

Les mer om medlemskap og vilkår

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du sende oss en e-post på vektreduksjon@kry.no.

Les mer om livsstilsmedisin

Food in tummy
Livsstilsmedisin – 19. jul. 2023

Hvorfor fungerer ikke kaloritelling?

Les om hva kaloritelling kan gjøre med kroppen vår. Få tips til hva du kan gjøre for å gå ned i vekt og ta sunne matvalg uten å telle kalorier.

Les mer