Pasienters erfaring med Ned i vekt med Kry

Birgit Kolstad Ytterhaug, 54 år

Jeg var skeptisk til å begynne med. Hvorfor skulle dette virke når ingenting annet hadde fungert tidligere? Men det var annerledes denne gangen. Medisinsk oppfølging fra lege som hadde god innsikt i min helsetilstand og kontinuerlig, personlig oppfølging fra henne, gjorde en enorm forskjell.

Les intervju med Birgit

Lise, 44 år

Etter å ha prøvd ulike ting for å gå ned i vekt de siste 8 årene uten å lykkes, så tenkte jeg at å få oppfølging av lege med erfaring innen livsstil virkelig er verdt et forsøk. Tidligere har jeg blant annet prøvd å følge diverse råd om kost og trening, i tillegg til VG Vektklubb. Hos Kry synes jeg det er bra å få personlig veiledning, og forslag til endringer som passer mitt liv. Jeg er fortsatt tidlig i prosessen og langt i fra målet, men har begynt å få inn endringer i hverdagen som jeg foreløpig har klart å holde!

Leif, 47 år

Jeg er glad jeg møtte legen hos Kry. Hun har gjort mer for både min fysiske og mentale helse på 2 måneder, enn hva en håndfull leger har fått til på flere år.

Jeg har alltid trodd at jeg måtte ta medisiner, sulte og trene hver dag for å gå ned i vekt og forbedre helsen. Takket være Kry har jeg nå oppnådd dette med bevisste matvaner, vindusspising og regelmessig trening, uten belastninger eller ubehag. Jeg føler meg bra både fysisk og mentalt.
Mann, 53 år

Jeg valgte Ned i vekt med Kry fordi jeg visste at jeg fikk hjelp fort. Tidligere har jeg prøvd Grete Roede, Herbalife, kaloritelling og lavkarbo. Hos Kry får jeg oppfølging som er lett å leve med, og får også hjelp av medisiner. Jeg kjenner på mer stabilt humør, at jeg er mer glad og energisk.

Jeg valgte Ned i vekt med Kry fordi jeg likte at det var et helhetsperspektiv og fokus på livskvalitet fremfor en midlertidig "kur". Jeg har klart å snu tankegangen at dersom man gjør et dårlig valg så er alt forgjeves og at man da like gjerne kan fortsette med dårlige valg. Jeg har også fått et annet syn på at jeg kan velge en utskeielse, uten at det skal være skambelagt.

Jeg valgte Ned i vekt med Kry da nettsiden ga meg et veldig godt inntrykk. Programmet har hjulpet meg veldig.

Jeg valgte Ned i vekt med Kry fordi det var det eneste legestyrte og individuelle tilbudet. Jeg klarer endelig gjøre noen etterlengtede livsstilsendringer.

Merker at jeg holder motivasjonen for endringer mer oppe med tette avtaler. Takk for at dere har laget dette konseptet!

Takk for fantastisk støtte på (helse)reisen min.
Dame, 36 år

Jeg valgte Ned i vekt med Kry for å kunne samarbeide med lege om min vektnedgang, og synes det er dette som skilte tilbudet ut fra andre ting jeg har prøvd eller sett reklame for.

Bestill kartleggingstime