Vi jobber med deg

Det er samme lege som følger deg hele veien. Vi jobber alltid tett sammen, og du vil derfor dra nytte av kunnskapen til alle som jobber med Ned i vekt med Kry, uansett hvem som følger deg tettest.

Laure-Elodie Anquetil

Spesialist i allmennmedisin

Jeg har over 10 års erfaring som allmennlege. For meg er det å være lege å se personen foran meg i den helheten de lever i. Jeg streber etter å være informativ, å lytte, og dele det jeg har lært. Jeg ønsker å hjelpe mennesker til å være god mot sin egen kropp og føle seg sterke. Har du valgt å ta utfordringen om å gå ned i vekt, er jeg her for å støtte deg.

Å gjøre endringer i egne vaner og eget liv er ikke alltid så lett. De fleste opplever å ha krav eller andre forpliktelser i livet som påvirker hvordan vi tar valg for oss selv, og hva vi prioriterer å bruke tid på. Jeg vet hvor utfordrende det kan være å prioritere egen helse. Jeg kan hjelpe deg med å sortere informasjon, legge en plan, følge opp det som er viktigst for deg, og sammen bygge veien for å få deg til å føle deg best mulig i kroppen din.

Lege

Charlotte Salter

Spesialist i allmennmedisin og sertifisert innen livsstilsmedisin

Jeg har vært lege i over 10 år, og får mest ut av jobben min når jeg samarbeider med pasienter som ønsker en sunnere og bedre hverdag. Etter å ha jobbet som allmennlege i flere år, ønsket jeg å øke kunnskapen min for å virkelig hjelpe pasienter med å oppnå livsstilsendringene de ønsket. Jeg er nå sertifisert lege innen livsstilsmedisin og bruker denne kunnskapen aktivt for å hjelpe pasienter med å skape endringer i eget liv og bli den beste versjonen av seg selv. Jeg lærer også opp våre andre leger i livsstilsmedisin, slik at man får samme gode hjelp uansett hvilken lege man følges opp av.

Å gå ned i vekt kan være utfordrende og det er mange forskjellige faktorer som spiller inn. Med en livsstilsmedisinsk tilnærming tror jeg at jeg kan hjelpe deg gjennom det som har hindret deg fra å gå ned i vekt tidligere. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med å nå sine mål, og er klar for å jobbe på lag med deg.

Foto av Mari Nilssen, sykepleier hos Kry

Mari Nilssen

Autorisert sykepleier

Jeg har studert sykepleie på Diakonova. Etter fullført utdanning jobbet jeg på Oslo Kommunale legevakt, før jeg startet i Kry i 2022. Det er meg du som oftest vil møte i resepsjonen på Kry Vika, og jeg vil blant annet ha ansvar for å gjøre målinger og prøvetakning som del av kartleggingstimen.

Klinisk ernæringsfysiolog hos Kry

Randi Vassbotn Norheim

Klinisk ernæringsfysiolog

Jeg har medisinsk utdannelse som klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo, og har jobbet med pasienter siden 2004, både på sykehus og i det private.

Helsen kan endres gjennom livet, og noen ganger slik at det være nødvendig å gjøre justeringer i kostholdet. Jeg hjelper deg med å finne den indre motivasjonen til selv å gjøre endringer og de løsningene som passer akkurat for deg.

Dersom du sammen med legen som behandler deg kommer frem til at du vil ha nytte av ekstra veiledning rundt kosthold, kan du ha videosamtaler med meg der vi gjør en kostanalyse og næringsberegning og slik få råd som er tilpasset akkurat din helse.

Timer med ernæringsfysiolog legges til programmet om du og legen din synes det kan være nyttig. Dette er derfor ikke inkludert i prisen.

Krys psykologer i Norge

Våre psykologer

For noen kan forholdet til mat og vekt være utfordende på flere plan enn bare fysisk. Da kan det være godt med samtaler med en psykolog. Dersom du tenker dette kan være til hjelp for deg, kan du ta det opp med legen som følger deg opp. Les mer om våre psykologer ved å trykke her.

Psykologtimer er ikke inkludert i programmet eller prisen, men kobles på ved behov.

Bestill time

Har du spørsmål? Send en e-post til vektreduksjon@kry.no.

Bestill kartleggingstime

Charlotte Salter har en internasjonalt anerkjent spesialisering i livsstilsmedisin, og er en av legene som har utviklet Ned i vekt med Kry.