Kristoffer Kostveit

Jeg er psykolog med fordypning i psykodynamisk terapi og affektbevissthet. For tiden spesialiserer jeg meg i familie- og parterapi. Jeg har flere års erfaring og har jobbet med voksne med ulik kulturell bakgrunn og sammensatte psykiske vansker. Jeg har også jobbet flere år i familievernet, med parterapi, foreldreveiledning og familieterapi.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Stress- og arbeidsrelaterte vansker
Konflikthåndtering
Sinnemestring
Relasjonelle vansker
Seksualitet
Identitet

Jeg tar i mot

16 år eller eldre
Par
Foreldre
Norsktalende
Engelsktalende
Svensktalende
Dansktalende

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr
Parterapi
90 minutter, 3125 kr
Foreldreveiledning (1 person)
90 minutter, 2885 kr
Foreldreveiledning (2 personer)
90 minutes, 3125 kr

Bli bedre kjent med Kristoffer

I terapirommet
Jeg er opptatt av å bygge et trygt og godt rom, der det kjennes naturlig å dele det man strever med. Relasjonen skal baseres på gjensidig tillit. Jeg ønsker at vi sammen setter mål for behandlingen, og at du som klient blir hørt. Det er du som kjenner deg selv best. Jeg er her for å forstå og hjelpe deg med å oppnå innsikt gjennom et konstruktivt endringsarbeid.

Metode
Jeg tilpasser behandlingen til den enkelte og anser meg selv som en integrativ terapeut. Jeg benytter teknikker fra flere metoder og terapitradisjoner, herunder:

  • Psykodynamisk terapi

  • Emosjonsfokusert parterapi

  • Narrativ par- og familieterapi

  • Motiverende intervju

  • Sexologisk rådgivning

Jeg er spesielt interessert i familien som arena for tilhørighet, tilknytning, identifikasjon og lojalitet, og hvordan psykiske vansker og relasjonelle utfordringer formes i et samspill mellom individet og de betydningsfulle andre i familiesystemet.

Utdanning
Jeg har min utdannelse fra Universitetet i Oslo med fordypning i psykodynamisk terapi og affektbevissthet. For tiden tar jeg spesialisering i familie- og parterapi.

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info