Kry-logo
Last ned
Trenger du noen å snakke med? Snakk med en av våre psykologer. Bestill time

Møt våre psykologer

Vi i Kry er opptatt av å tilby hjelp av høy kvalitet.

Våre psykologer har bred kompetanse og erfaring innenfor behandling av søvnvansker, angstlidelser, stress, depresjon, traumer og kriser. De kan gi deg råd og forskingsbasert behandling gjennom videosamtale. Alle våre psykologer har norsk autorisasjon.

Hvordan bestiller jeg en psykologtime?

Bestille time
Logg inn i appen
Logg inn med BankID i Kry-appen. Velg bestill time med psykolog.
Bestille time i app
Bestill en time
Svar på noen korte spørsmål og bestill en time som passer deg.
Bestille psyk time
Vi ringer deg
Psykologen ringer deg opp via video i appen og samtalen er i gang.
Skal du ha psykologtime? Logg inn

Jørgen Mathias Leinan

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Tromsø og jobber til daglig med et bredt utvalg vansker ved Voksenpsykiatrisk poliklinikk i Tromsø. Jeg har spesielt god kompetanse på søvnvansker, angstlidelser, depresjon og kriser.

Tidligere har jeg jobbet med arbeidspsykologi i bedriftshelsetjeneste og i Forsvaret.

Daniel Aga

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Tromsø og har god erfaring med å hjelpe personer som sliter med depresjon, angst og traumer.

Ved siden av Kry jobber jeg som psykolog ved poliklinikk for voksne ved Drammen Distriktspsykiatrisk senter (DPS).

Jeg er også under spesialistutdanning i klinisk voksenpsykologi.

Sidrah Mukhtar

Jeg er utdannet psykologspesialist i barne- og ungdomspsykologi fra universitetet i Oslo og har jobbet flere år i barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP). I dag jobber jeg ved distriktspsykiatrisk senter (DPS) og behandler voksne pasienter.

Jeg har bred erfaring med ulike pasientgrupper som sliter med depresjon, angst, traumer, utbrenthet og livskriser; samt vansker relatert til barn/ungdom/familien.

Som behandlingsgrunnlag bruker jeg kognitiv atferdsterapi og tilpasser terapien ut ifra den enkeltes behov.

Jeg kan også tilby terapi på flere språk, slik som urdu og punjabi.

Rikke Marie Kvaale

Jeg har jobbet i alle deler av spesialisthelsetjenesten for både voksne, barn og unge siden 2015, og har bred erfaring med stress, livsutfordringer, psykiske vansker og lidelser. Som traumer, relasjonelle problemer, eksistensielle kriser, utmattelse, angst og depresjoner, psykoselidelser og sorg.

For tiden jobber jeg i Frisk Spesialist og spesialiserer meg innen organisasjonspsykologi.

Jeg tok psykologi-utdannelsen min ved universitetet i Århus og mastergraden i kultur- og samfunnspsykologi ved Universitetet i Oslo.

Remi Høiseth

Jeg er utdannet biolog og psykolog ved Universitetet i Oslo. Til daglig jobber jeg med overgrep mot barn og voksne, ved Spesialpoliklinisk enhet på Gaustad i Oslo.

Fra tidligere har jeg bred erfaring innenfor rusbehandlingsarbeid og har jobbet mye med mennesker i krise, som strever med traumer, avhengighet, eller sammensatte, psykiske lidelser.

Anne Helene Trippestad

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen og har 35 års erfaring som psykolog, både fra det offentlige og fra egen privat praksis.

Jeg har bred erfaring og har behandlet voksne pasienter med traumer, depresjon, angst, utbrenthet og livskriser.

Jeg benytter meg ofte av kognitive teknikker for å behandle depresjon, samt mindfulness knyttet til angstproblematikk.

Solveig Enersen-Husebø

Jeg er utdannet ved universitetet i Oslo og har bred erfaring fra både Distrikspsykiatrisk senter (DPS), kommunalt arbeid og privat praksis. Jeg har også jobbet ved Samtalen AS og familiesenter.

Jeg har jobbet med både barn, ungdom og voksne, inkludert par og familier og har erfaring med å behandle mennesker med ulike angstlidelser, depresjon, sorg og stresshåndtering. Jeg er opptatt av å tilpasse forløpet etter pasientens behov og ønsker.

Hanne Dahlberg

Jeg gikk profesjonsstudiet i psykologi på universitetet i Tromsø og har erfaring med å jobbe med et bredt spekter av lidelser. Deriblant angst, depresjon, og søvnlidelser. Jeg har spesielt stor interesse for stressregulering og forebygging av psykiske lidelser.

Ved siden av jobben i Kry, jobber jeg som psykolog ved Voksenpsykiatrisk poliklinikk i Tromsø, hvor jeg i det daglige møter pasienter i krise eller med langvarige plager.

Annanthan Arumugam

Jeg tok utdannelsen min i Budapest, Ungarn og jobber i dag ved en allmennpsykiatrisk poliklinikk tilknyttet Oslo universitetssykehus. Jeg har bred erfaring innen psykisk helsevern og har også erfaring med kort- og langtidsterapi, kognitiv atferdsterapi og metakognitiv terapi.

Bakgrunnen min har bidratt til erfaring og forståelse for en variert pasientpopulasjon, med fokus på en helhetelig behandlingstilnærming.

Jeg har stor interesse for pasientgrupper som sliter med blant annet angst, depresjon og stress.

Kari Hollup

Jeg startet karrieren i kriminalomsorgen og jobbet i fengsel både i Norge og Nederland. I tillegg har jeg over fem års erfaring fra kommunal helsetjeneste, samt mange års erfaring fra rusbehandling.

Jeg har også mye erfaring med ADHD, aggresjonsproblematikk og forskjellige problemstillinger innen rusbehandling.

I dag jobber jeg ved Tyrilistiftelsen, i tillegg til å være online psykolog i Kry.

Hilde Sølna

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Tromsø og har erfaring fra privat sektor og spesialisthelsetjenesten hvor jeg har jobbet i allmennpoliklinikk hos DPS og ved spesialpoliklinisk enhet ved Oslo Universitetssykehus.

Jeg er for tiden under spesialisering i klinisk voksenpsykologi og har særlig interesse for sammenhengen mellom fysisk, psykisk og seksuell helse. Utover det har jeg både erfaring og interesse for stress- og smerterelaterte plager.

For meg er det viktig å skreddersy tilnærmingsmetode og behandling til dine ønsker og behov og benytter meg derfor gjerne av en eklektisk tilnærming.