Kry-logo
Last ned
Trenger du noen å snakke med? Snakk med en av våre psykologer. Bestill time

Møt våre psykologer

Våre psykologer har god erfaring og kompetanse innenfor behandling av søvnvansker, angstlidelser, stress, depresjon, traumer og kriser. Selvsagt har de også norsk autorisasjon.

Vi i Kry er opptatt av å tilby hjelp av høy kvalitet. Pasienter som lider av alvorlig psykisk sykdom, middels-moderat selvmordsrisiko, nedsatt funksjonsnivå, kompleks somatisk komorbiditet eller pasienter som allerede har kontakt med psykiatrisk helsevern har behov for et bredere tilbud, og kan ikke hjelpes av psykologene i Kry.

Jørgen Mathias Leinan

Jørgen har god kompetanse på søvnvansker, angstlidelser, depresjon og kriser. Han jobber til daglig ved Voksenpsykiatrisk poliklinikk i Tromsø, der han jobber med et bredt utvalg vansker. Tidligere har han jobbet med arbeidspsykologi i bedriftshelsetjeneste og i Forsvaret. Jørgen utdannet seg som psykolog ved Universitetet i Tromsø.

Helle Størseth Marcinko

Helle har erfaring med behandling av ulike typer psykiske lidelser hos unge voksne og voksne. Hun jobber primært med kognitiv- og metakognitiv terapi, som er effektivt ved blant annet angst, depresjon og utbrenthet. Til daglig arbeider Helle som psykolog ved DPS i Stjørdalen. Helle utdannet seg til psykolog i Aarhus Universitet i Danmark.

Daniel Aga

Daniel har god erfaring med å hjelpe personer som sliter med depresjon, angst og traumer. Ved siden av Kry arbeider Daniel som psykolog ved poliklinikk for voksne ved Drammen Distriktspsykiatrisk senter (DPS). Han er også under spesialistutdanning i klinisk voksenpsykologi. Daniel er utdannet psykolog fra Universitetet i Tromsø.

Rikke Marie Gjerne Kvaale

Rikke har jobbet i alle deler av spesialisthelsetjenesten for både voksne, barn og unge siden 2015. Hun spesialiserer seg innen organisasjonspsykologi og jobber i Frisk Spesialist til daglig. Hun har bred erfaring med stress, livsutfordringer, psykiske vansker og lidelser som traumer, relasjonelle problemer, eksistensielle kriser, utmattelse, angst og depresjoner, psykoselidelser og sorg. Rikke tok utdannelsen sin som psykolog ved universitetet i Århus og mastergraden i kultur- og samfunnspsykolog ved UiO.

Remi Høiseth

Remi har jobbet mye med mennesker i krise, som strever med traumer, avhengighet, eller sammensatte, psykiske lidelser. Til daglig jobber Remi med overgrep mot barn og voksne, ved Spesialpoliklinisk enhet på Gaustad i Oslo. Fra tidligere har han bred erfaring innenfor rusbehandlingsarbeid. Han er utdannet biolog og psykolog ved Universitetet i Oslo.

Anne Helene Trippestad

Anne Helene har 35 års erfaring som psykolog, både fra det offentlige og fra egen privat praksis. Hun har bred erfaring, og har behandlet voksne pasienter med traumer, depresjon, angst, utbrenthet og livskriser. Anne Helene benytter seg ofte av kognitive teknikker for å behandle depresjon samt mindfulness knyttet til angstproblematikk. Hun utdannet seg som psykolog ved Universitetet i Bergen.

Solveig Enersen-Husebø

Solveig har bred erfaring fra både Distrikspsykiatrisk senter (DPS), kommunalt arbeid og privat praksis. Hun har jobbet med barn, ungdom og voksne, inkludert par og familier. Solveig har også jobbet ved Samtalen AS og familiesenter. Hun har erfaring med å behandle mennesker med ulike angstlidelser, depresjon, sorg og stresshåndtering. Hun er opptatt av å tilpasse forløpet etter pasientens behov og ønsker.

Hvordan bestiller jeg en psykologtime?

Bestille time
Logg inn i appen
Logg inn med BankID i Kry-appen på mobil, nettbrett eller PC. Velg bestill time med psykolog.
Bestille time i app
Bestill en time
Svar på noen korte spørsmål og bestill en time som passer deg.
Bestille psyk time
Vi ringer deg
Du vil få en påminnelse om å logge inn i forkant av timen. Psykologen ringer deg opp der du er pålogget – i Kry-appen på mobil, pc eller nettbrett.
Skal du ha psykologtime? Logg inn

Sist oppdatert 2021-05-10