Pasienters erfaring med Ned i vekt med Kry

Birgit, 54 år

Jeg har prøvd det meste for å gå ned i vekt uten hell. Spise mindre, drikke vann, shaker, faste, men ingenting av det jeg har prøvd har hjulpet. Jeg valgte Ned i vekt med Kry fordi jeg synes det var fristende å prøve å gå ned i vekt med hjelp av faglige råd og veiledning over tid. Hos Charlotte har jeg fått gode råd angående kosthold, trening og søvn, i tillegg til medisin for å hjelpe meg i gang! Det har gjort meg mer bevisst, samtidig som det er godt å vite at noen “følger” med meg og gir gode råd underveis. Det er fint at jeg kan gjennomføre samtaler og oppfølging digitalt. Nå er jeg veldig bevisst på hva og hvor mye jeg spiser, at jeg drikker nok vann og får nok søvn. Jeg kan nok fortsatt bli bedre til å komme meg ut å trene, men jeg er spent på reisen videre!

Lise, 44 år

Etter å ha prøvd ulike ting for å gå ned i vekt de siste 8 årene uten å lykkes, så tenkte jeg at å få oppfølging av lege med erfaring innen livsstil virkelig er verdt et forsøk. Tidligere har jeg blant annet prøvd å følge diverse råd om kost og trening, i tillegg til VG Vektklubb. Hos Kry synes jeg det er bra å få personlig veiledning, og forslag til endringer som passer mitt liv. Jeg er fortsatt tidlig i prosessen og langt i fra målet, men har begynt å få inn endringer i hverdagen som jeg foreløpig har klart å holde!

Det har hjulpet meg veldig.
Pasient hos Ned i vekt

Jeg har klart å snu tankegangen at dersom man gjør et dårlig valg så er alt forgjeves og at man da like gjerne kan fortsette med dårlige valg. Jeg har også fått et annet syn på at jeg kan velge en utskeielse, uten at det skal være skambelagt.
Pasient hos Ned i vekt

Jeg klarer endelig gjøre noen etterlengtede livsstilsendringer.
Pasient hos Ned i vekt