Charlotte Salter og Laure-Elodie Anquetil

Ned i vekt med Kry

Vi vet at det er vanskelig å gå ned i vekt. Gjennom jevnlig oppfølging, veiledning og verktøy, ønsker våre leger å hjelpe deg trygt med din vektnedgang og livsstilsendring. For noen kan det også være aktuelt med vektreduserende medisiner, i tillegg til en endring i kosthold og livsstil.

La oss jobbe sammen for å nå dine mål om vektnedgang.

Bestill kartleggingstime

Slik hjelper vi deg med din vektnedgang

Vi ønsker å hjelpe deg til en bedre hverdag og god helse som kan vare livet ut.

Personlig oppfølging av samme lege hele veien: Legen du møter i kartleggingstimen er den samme legen som følger deg gjennom hele reisen. Hun blir din samarbeidspartner som støtter deg, gir råd og utfordrer deg om det trengs. Legen vil gjøre alt hun kan for at du når dine mål, og hjelpe deg til en varig livsstilsendring, med særlig fokus på kosthold, aktivitet, søvn og mental helse.

Varige endringer: Veien mot ønsket vektnedgang skal være motiverende og hvordan vi gjør det skal være sunt for både kroppen og din mentale helse. Sammen vil vi også forsøke å finne årsaken til overvekten og jobbe konkret med den, i tillegg til mer generelle livsstilsendringer. Dette vil øke sjansen for at endringene er varige.

Mål tilpasset ditt liv og dine ønsker: Det er viktig og motiverende å ha konkrete mål du kan jobbe mot og etter hvert oppnå. Alle er forskjellige og har ulike mål og ønsker for sin helse og sitt liv. Derfor setter du og legen din opp mål basert på dine forutsetninger, erfaringer og ønsker for framtiden. Med en holistisk holdning til vektnedgang vil vi forsøke å forstå og se hele deg, og tilpasse behandlingsplanen din etter dette.

Vi hjelper deg der du er: Vi tilbyr full oppfølging på våre klinikker i Vika eller på Bislett i Oslo, eller digitalt over video med prøvetakning der du bor. Du kan også kombinere disse. Det er samme lege som følger deg opp hele veien uansett hvordan du ønsker å gjennomføre forløpet ditt.

Jeg er glad jeg møtte legen hos Kry. Hun har gjort mer for både min fysiske og mentale helse på 2 måneder, enn hva en håndfull leger har fått til på flere år.
Leif (47)

Pasient på Ned i vekt med Kry

Våre pasienter har opplevd å få reversert diabetes type 2, normalisert blodtrykk, kolesterol og leververdier, samt redusert inflammasjoner og betennelser i kroppen. Flere melder om å ha mer energi, føle seg lettere, ha mer motivasjon til å trene, bedre søvn, fordøyelse og humør, redusert symptomer på overgangsalder og opplever mindre angst. Mange er på god vei til å bli mindre avhengige av for eksempel brus.
Laure-Elodie Anquetil

Lege

Se flere tilbakemeldinger fra pasienter

Personlig oppfølging tilpasset deg

Les mer om hvordan vi jobber sammen med deg for å nå dine mål om vektnedgang og livsstilsendring.

Laure-Elodie Anquetil

Lege
Lege

Charlotte Salter

Lege
Sykepleier

Sigrid Akre Tryli

Sykepleier
Klinisk ernæringsfysiolog hos Kry

Randi Norheim

Klinisk ernæringsfysiolog
Bli kjent med oss

Hva koster det?

Om du ønsker timene over video, må du selv betale for blodprøver og gjøre målinger selv underveis. Prisen er derfor lavere enn på klinikk. Kostnader for eventuelle medisiner er ikke inkludert i prisen.

TimetypeOver videoPå klinikk
Kartleggingstime + oppfølgingssamtale3235kr3595kr
Videre konsultasjoner1015kr1195kr

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du sende oss en e-post på vektreduksjon@kry.no eller ringe Kry Support på tlf. 23 65 34 30.

Bestill kartleggingstime