Charlotte Salter og Laure-Elodie Anquetil

Ned i vekt med Kry

Få personlig veiledning og oppfølging av lege for å lykkes med din vektnedgang.

Ta kontakt med oss på vektreduksjon@kry.no eller 23 65 34 30 for mer informasjon eller timebestilling.

Bestill kartleggingstime

Slik hjelper vi deg med din vektnedgang

Vi ønsker å hjelpe deg til en bedre hverdag og god helse som kan vare livet ut.

Personlig oppfølging: Samme lege følger deg hele veien fra start til slutt. Gjennom samtaler, vekt, blodprøver og andre undersøkelser kan du følge med på hvordan helsen din utvikler seg underveis, og legen vil jevnlig se på hva dere kan gjøre for å sikre at du når dine mål.

Mål basert på dine forutsetninger: Du og legen setter opp mål basert på dine forutsetninger, og i prosessen vil vi både utfordre deg og legge til rette for å skape nye vaner. Med en holistisk holdning til vektnedgang vil vi forsøke å forstå hele deg, og se mennesket bak tallet på vekten. Vi jobber sammen for å hjelpe deg til en varig livsstilsendring, med fokus på kosthold, aktivitet, hvile og mental helse.

Motiverende og sunt: Veien mot ønsket vektnedgang skal være motiverende og hvordan vi gjør det skal være sunt for både kroppen og din mentale helse. Vi har fokus på en varig livsstilsendring tilpasset det livet du lever i dag.

Vi hjelper deg der du er: Vi tilbyr full oppfølging på vår klinikk i Vika i Oslo, eller digitalt over video med prøvetakning der du bor. Du kan også kombinere disse. Det er samme lege som følger deg opp hele veien uansett hvordan du ønsker å gjennomføre forløpet ditt. Fra 7. februar kan du også få oppfølgingen din på vår klinikk på Bislet Bad.

Personlig oppfølging i 6 måneder

Les mer om hvordan vi jobber sammen med deg for å nå dine mål om vektreduksjon og livsstilsendring.

Laure-Elodie Anquetil

Lege
Lege

Charlotte Salter

Lege
Sykepleier

Sigrid Akre Tryli

Sykepleier
Bli kjent med oss

Hva koster det?

Om du ønsker timene over video, må du selv betale for blodprøver og gjøre målinger selv underveis. Prisen er derfor lavere enn på klinikk. Kostnader for eventuelle medisiner er ikke inkludert i prisen.

TimetypeOver videoPå klinikk
Kartleggingstime + oppfølgingssamtale2695kr2995kr
Videre konsultasjoner845kr995kr

Bestill time

Send en e-post til vektreduksjon@kry.no med navn, telefonnummer og eventuelle spørsmål. Vi tar kontakt innen kort tid for å svare på spørsmål og sette opp timen din. Du kan også ringe oss på 23 65 34 30.

Bestill kartleggingstime
"Jeg klarer endelig gjøre noen etterlengtede livsstilsendringer!"
Pasient hos Ned i vekt
Illustrasjon av dame
“Jeg har klart å snu tankegangen om at dersom man gjør ett dårlig valg så er alt forgjeves og at man da like gjerne kan fortsette med dårlige valg.”
Pasient hos Ned i vekt

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du sende oss en e-post på vektreduksjon@kry.no eller ringe Kry Support på tlf. 23 65 34 30.

Bestill kartleggingstime