Vi jobber med deg

Det er samme lege som følger deg hele veien. Vi jobber alltid tett sammen, og du vil derfor dra nytte av kunnskapen til alle som jobber med Ned i vekt med Kry, uansett hvem som følger deg tettest.

Lege

Charlotte Salter

Spesialist i allmennmedisin og sertifisert innen livsstilsmedisin

Jeg har vært lege i over 10 år, og får mest ut av jobben min når jeg samarbeider med pasienter som ønsker en sunnere og bedre hverdag. Etter å ha jobbet som allmennlege i flere år, ønsket jeg å øke kunnskapen min for å virkelig hjelpe pasienter med å oppnå livsstilsendringene de ønsket. Jeg er nå sertifisert legen innen livsstilsmedisin og bruker denne kunnskapen aktivt for å hjelpe pasienter med å skape endringer i eget liv og bli den beste versjonen av seg selv.

Å gå ned i vekt kan være utfordrende og det er mange forskjellige faktorer som spiller inn. Med en livsstilsmedisinsk tilnærming tror jeg at jeg kan hjelpe deg gjennom det som har hindret deg fra å gå ned i vekt tidligere. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med å nå sine mål, og er klar for å jobbe på lag med deg.

Laure-Elodie Anquetil

Spesialist i allmennmedisin

Jeg har over 10 års erfaring som allmennlege. For meg er det å være lege å se personen foran meg i den helheten de lever i. Jeg streber etter å være informativ, å lytte, og dele det jeg har lært. Jeg ønsker å hjelpe mennesker til å være god mot sin egen kropp og føle seg sterke. Har du valgt å ta utfordringen om å gå ned i vekt, er jeg her for å støtte deg.

Å gjøre endringer i egne vaner og eget liv er ikke alltid så lett. De fleste opplever å ha krav eller andre forpliktelser i livet som påvirker hvordan vi tar valg for oss selv, og hva vi prioriterer å bruke tid på. Jeg vet hvor utfordrende det kan være å prioritere egen helse. Jeg kan hjelpe deg med å sortere informasjon, legge en plan, følge opp det som er viktigst for deg, og sammen bygge veien for å få deg til å føle deg best mulig i kroppen din.

Sykepleier

Sigrid Tryli

Autorisert sykepleier

Jeg har studert sykepleie på Lovisenberg Diakonale Høgskole. Etter fullført utdanning jobbet jeg på en kirurgisk sengepost på Rikshospitalet, før jeg startet i Kry i 2021. Det er meg du vil møte i resepsjonen på Kry VIA, og jeg vil blant annet ha ansvar for prøvetakningen i kartleggingstimen.

Linda Kornstad Nygård

Ernæringsrådgiver og sykepleier

Jeg har jobbet som sykepleier i over 20 år, og hele tiden hatt en spesiell interesse for hvor viktig maten er for helsen vår. Jeg har en mastergrad i human ernæring ved universitetet i Bergen, og i 2021 disputerte jeg til doktorgrad i helsefag med proteininntak hos eldre som tema.

Ved behov gjør jeg en kartlegging av kostholdet ditt og beregne innhold av proteiner, fett, karbohydrater og andre næringsstoffer. Deretter kan jeg gi råd om hvilke matvarer eller ingredienser du eventuelt kan bytte ut for å bedre balansen mellom næringsstoffer i kostholdet ditt. Jeg er opptatt av at et måltid ikke bare handler om ernæring, men også av å bevare det sosiale aspektet.

I de fleste tilfeller vil legen kunne gi deg rådene du trenger rundt kosthold. En time med ernæringsrådgiver er derfor ikke inkludert i programmet eller prisen, men kobles på ved behov.

Krys psykologer i Norge

Våre psykologer

For noen kan forholdet til mat og vekt være utfordende på flere plan enn bare fysisk. Da kan det være godt med samtaler med en psykolog. Dersom du tenker dette kan være til hjelp for deg, kan du ta det opp med legen som følger deg opp. Les mer om våre psykologer ved å trykke her.

Psykologtimer er ikke inkludert i programmet eller prisen, men kobles på ved behov.

Bestill time

Send en e-post til vektreduksjon@kry.no med navn, telefonnummer og eventuelle spørsmål. Vi tar kontakt innen kort tid for å svare på spørsmål og sette opp timen din. Du kan også ringe oss på 23 65 34 30.

Bestill kartleggingstime