Charlotte, lege og Sigrid, sykepleier

Ned i vekt med Kry

Få personlig veiledning og oppfølging av lege for å lykkes med din vektreduksjon.

Ta kontakt på vektreduksjon@kry.no for mer informasjon eller timebestilling.

Vi ønsker å hjelpe deg til en bedre hverdag og god helse som kan vare livet ut.

Mål basert på dine forutsetninger: Med en holistisk holdning til vektnedgang vil vi forsøke å forstå hele deg, og se mennesket bak tallet på vekten. Slik jobber vi sammen for å hjelpe deg til en varig livsstilsendring. Vi setter opp mål basert på dine forutsetninger, og i prosessen vil vi både utfordre deg og legge til rette for å skape nye vaner.

Personlig oppfølging: Gjennom veileding fra lege og sykepleier, kan du følge med på hvordan helsen din utvikler seg underveis – både gjennom vekt, blodprøver og andre undersøkelser.

Motiverende og sunt: Veien mot ønsket vektnedgang skal være motiverende og hvordan vi gjør det skal være sunt for både kroppen og din mentale helse.

Slik hjelper vi deg mot dine mål

1. Kartleggingstime

Du møter oss først til en kartleggingstime på Kry VIA. Her får du snakke med lege Charlotte Salter om din situasjon, ønsker og motivasjon. Vi vil også ta noen målinger og blodprøver.

Omtrent én uke etter den første timen har vi fått svar på blodprøvene. Da tar vi en videosamtale for å planlegge hva som er den beste veien videre for å nå dine mål. For noen kan det være aktuelt å begynne på en medisin som kan hjelpe til med vektnedgang, i kombinasjon med en generell livsstilsendring.

Pris: 2995 kr

2. Veiledning og oppfølging

De neste 6 månedene møtes vi omtrent en gang i måneden for personlig oppfølging og veiledning. Basert på målinger, blodprøver og samtaler med deg, vil vi se om vi går riktig vei for å nå dine mål, eller om vi må gjøre noen endringer i planen vi har lagt.

Hele veien vil fokuset være på å gi deg en varig vektnedgang og livsstilsendring. Mot slutten av perioden sørger vi for at du har de riktige verktøyene og kunnskap om egen helse til å opprettholde vekten og livsstilsendringene du har jobbet for å oppnå.

Hos oss får du hjelp basert på all ny kunnskap, forskning og eventuelle medisiner. Ved behov har vi også enkel tilgang på annet helsepersonell som ernæringsrådgiver og psykolog.

Pris: 995 kr per oppfølgingstime

Kostnader for eventuelle medisiner du selv må kjøpe på apotek er ikke inkludert i prisen.

Du binder deg ikke til videre oppfølging hos oss etter kartleggingstime.

Bestill kartleggingstime

Send en e-post til vektreduksjon@kry.no med ditt navn og telefonnummer. Vi ta kontakt innen kort tid for å svare på spørsmål og sette opp din første time.

Bli kjent med oss

Lege Charlotte Salter og sykepleier Sigrid Tryli vil følge deg hele veien.
Lege

Charlotte Salter

Spesialist i allmennmedisin og sertifisert innen livsstilsmedisin

Jeg har vært lege i over 10 år, og får mest ut av jobben min når jeg samarbeider med pasienter som ønsker en sunnere og bedre hverdag. Etter å ha jobbet som allmennlege i mange år, ønsket jeg å øke kunnskapen min for å virkelig hjelpe pasienter med å oppnå livsstilsendringene de ønsket. Derfor begynte jeg å studere for å lære mer om vitenskapen bak livsstilsendringer som kan hjelpe oss å bli den beste versjonen av oss selv.

Å gå ned i vekt kan være komplisert og det er mange forskjellige faktorer som spiller inn. Med en livsstilsmedisinsk tilnærming tror jeg at jeg kan hjelpe deg med å jobbe igjennom mange av faktorene som kanskje har hindret deg fra å gå ned i vekt på egenhånd. Jeg brenner for å hjelpe mennesker med å nå sine mål, og er klar for å jobbe i et team med deg.

Sykepleier

Sigrid Tryli

Autorisert sykepleier

Jeg har studert sykepleie på Lovisenberg Diakonale Høgskole. Etter fullført utdanning jobbet jeg på en kirurgisk sengepost på Rikshospitalet, før jeg startet i Kry i 2021. Det er meg du vil møte i resepsjonen på Kry VIA, og jeg vil blant annet ha ansvar for prøvetakningen som del av kartleggingstimen.

Her finner du oss

Kry VIA ligger i et nytt kvartal i Vika, i nærheten av Nationaltheateret. Adressen er Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo.
Kry VIA

Lurer du på noe?

Ta en titt nedenfor, eller send oss en e-post på vektreduksjon@kry.no.