Kontakt oss for mer informasjon. Klikk her

Har din bedrift behov for helsehjelp under pandemien?

Sist oppdatert:
Vi vet at ivaretakelse av fysisk og mental helse er viktigere enn noensinne. Vi kan hjelpe med alt fra koronatesting til digital lege- og psykologhjelp.

Koronatesting – teststasjon på Ensjø eller på arbeidsplassen

For mange bedrifter er det avgjørende med rutinemessig testing for covid-19 for å holde hjulene i gang. For andre er det godt å kunne gi dette som et tilbud til de ansatte. På vår innendørs teststasjon på Ensjø i Oslo kan dine ansatte teste seg på dagen. Den ansatte bestiller timen selv og tar testen ved drive-in eller walk-in. Vi kan også komme til arbeidsplassen for å utføre tester eller rådgivning på stedet.

Vi tilbyr PCR-testing, hurtigtest (antigen) og helseattest på testresultatet.

Rådgivning om koronatiltak

Våre leger, psykologer og sykepleiere kan bistå din bedrift med både smittevernsrutiner og gjennomgang av eksisterende koronatiltak. Kry er en partner for å sette helse på agendaen for din bedrift, både for de som sitter på hjemmekontor eller holder hjulene i gang ute.

Kontakt oss for mer informasjon

Digitale helsetjenester som øker nærvær

Vi har et stort tilbud til bedrifter rundt covid-19 og øvrige helsetjenester. Ved å tilby dine ansatte lege- og psykologhjelp på dagen når og hvor det passer, kan fraværet knyttet til helsehjelp gå ned. Mentalt og fysisk nærvær kan også øke produktivitet og tilstedeværelse hos de ansatte.

Les mer om våre helsetjenester for bedrifter

Om Kry

Kry tilbyr et bredt og digitalt helsetilbud til privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskap, og har vært i Norge siden 2017. Med oss på laget har vi rundt 50 dyktige leger, psykologer og sykepleiere med norsk autorisasjon. Med over 3 millioner gjennomførte videokonsultasjoner, er Kry Europas største digitale helsetjeneste.

Hvis du ønsker en avtale om koronatesting, kan du lese mer om våre koronatjenester for bedrifter, eller ta kontakt med oss for å få et tilbud.

Kontakt oss for mer informasjon.

Klikk her