Kry-logo
Last ned
Influensavaksine til bedriftsansatte? Klikk her

Helsetjenester for bedrifter

Med Kry for bedrifter får dine ansatte helsehjelpen de trenger, når og hvor det passer dem. Kry tilbyr et bredt og digitalt helsetilbud, og er en partner for å øke nærværet i bedriften, og gjøre det lettere for ansatte å ta vare på sin egen helse.

Kontakt oss

Våre bedriftstjenester

Gi dine ansatte helsehjelpen de trenger, når og hvor det passer dem.
Digital psykolog
Les mer
Digital psykologtjeneste for bedrifter
Tilgjengelig psykologhjelp for medarbeidere og ledere bidrar til økt nærvær i bedriften. Bestill psykologtime og få time neste dag.
Digital lege
Les mer
Digital legetjeneste for bedrifter
Med vår digitale legetjeneste for bedrifter får ansatte legetime over video i løpet av få minutter - hvor og når det passer dem.
Koronatjenester
Les mer
Våre koronatjenester
Vi har egen teststasjon på Ensjø i Oslo, gjennomfører koronatesting på arrangementer, og har en mobil teststasjon som kommer til dere.
Fysikalsk tilbud
Les mer
Fysikalsk og ergonomisk tilbud for bedrifter
Vi tilbyr nasjonal fysioterapi og ergonomisk tjeneste for å bedre ansattes fysiske helse.
For bedrifter
Les mer
Døgnåpent sykepleietilbud for bedrifter
Med Krys døgnåpne sykepleietilbud er de ansatte bare en telefonsamtale unna hjelp og råd fra godkjent helsepersonell.
Les mer
Influensavaksinering hos bedriften
Vi kan komme til arbeidsplassen og sette vaksine på dine ansatte i deres egne lokaler eller i vår mobile klinikk.

Ta kontakt

Ønsker du mer informasjon om vårt tilbud eller hva digitale helsetjenester kan gjøre for dine medarbeidere?
Kontakt oss

Hvorfor velge Krys helsetjeneste for bedrifter?

Vi vet mange bedrifter sliter med helserelatert fravær - slik som legetimer, utfordringer knyttet til mental helse, og vanskeligheter med å holde fokus gjennom arbeidsdagen. Kry ønsker å være en partner for å øke ansattes nærvær på arbeidsplassen gjennom helsetjenester de ansatte kan benytte ved behov. Vi ønsker å jobbe sammen med bedriften for å øke produktiviteten og gjøre ansatte fornøyde. Hver bedrift kan bygge sin egen helsetjeneste med ulike tjenester som passer best for dem. Helsen vår er ikke strømlinjeformet, og dette reflekteres i mulighetene vi i Kry tilbyr.
Teleconsultation

Lege- og psykologhjelp over video

Sett fokus på nærvær i bedriften. Ved å tilby lege- og psykologhjelp på dagen, når og hvor det passer, vil fraværet knyttet til legetimer for de ansatte gå ned. Dette tilbudet reduserer administrasjonskostnaden ved tapt arbeidskraft. I tillegg kan mentalt og fysisk nærvær øke produktiviteten hos de ansatte.

Råd fra ergonomiekspert over video

Med mer bruk av hjemmekontor og mindre bevegelse, er det viktigere enn noen gang å forebygge skader og slitasje på kroppen av nevrologisk art og i muskulaturen og skjelletet. Ved å inkludere vårt fysikalske abonnement i helsetjenesten for din bedrift, kan vi tilby råd fra våre samarbeidspartnere som er ergonimieksperter. Et slikt tilbud kan minske forutsetningene for fraværet knyttet til slike plager.

Télémédecine selon les français

Skreddersy helsetjenesten til din bedrift

Vi har en stor tjenestekatalog, slik at det endelige helsetilbudet du ønsker å tilby de ansatte er tilpasset bedriftens målsettinger, økonomi og de ansattes behov. Våre digitale verktøy forenkler prosessene for bedriften, og gir også de ansatte mulighet til å jobbe aktivt og forebyggende med egen helse.

Ansattgoder gjør bedriften attraktiv

Et digitalt helsetilbud bidrar med å skille bedriften ut i rekrutteringsprosesser, og viser at bedriften tar vare på, og bryr seg om sine ansatte. En slik gode kan styrke de ansattes lojalitet til bedriften, og bidra til å holde på ansatte.

Våre bedriftsartikler

3. okt. 2021 
Hvordan være en god leder i en ny arbeid...
Mange har opplevd et skifte i arbeidslivet etter pandemien. ... Les mer
3. okt. 2021 
Derfor kan digitale jobbmøter tappe deg ...
Det er liten tvil om at korona har endret verden vi lever i.... Les mer
undefined – 14. sep. 2021 
Trygg gjennomføring av Elvefestivalen i ...
Elvefestivalen 2021 var Norges største kulturproduksjon på 1... Les mer
Har du behov for koronatesting på arbeidsplassen? Les mer om vår mobile teststasjon. Vi kommer til dere og tester på stedet.
Les mer