Last ned Last ned
Koronatesting for bedrifter? Klikk her

Helsetjenester for bedrifter

Covid-19 har satt sitt preg på bedrifters prioriteringer og de ansattes hverdag. Vi vet at ivaretakelse av de ansattes helse er viktigere enn noen sinne. Kry tilbyr et bredt og digitalt helsetilbud, og er en partner for å øke nærvær og gjøre det lettere for ansatte å ta vare på egen helse.

Gi dine ansatte helsehjelpen de trenger, når og hvor det passer dem

Vi vet at mange bedrifter sliter med helserelatert fravær. Vi vet også at dette ikke kun handler om sykefravær, men også legetimer, mental helse og vansker med å holde fokus. Vi ønsker å være en partner for å øke de ansattes tilstedeværelse på arbeidsplassen. Slik kan vi jobbe sammen med bedriften mot det som virkelig teller: produktivitet og fornøyde ansatte, uten at det gir mer administrasjon for HR og ledelsen.

I tillegg til vår digitale lege- og psykologtjeneste, har vi laget en produktkatalog der hver enkelt bedrift kan bygge helsetjenesten som passer best for dem. Helsen din er ikke strømlinjeformet, og dette reflekteres i mulighetene vi i Kry tilbyr.

Teleconsultation

Sett fokus på nærvær i bedriften

Ved å tilby lege- og psykologhjelp på dagen når og hvor det passer, vil fraværet knyttet til legetimer gå ned. Dette reduserer også administrasjonskostnaden ved tapt arbeidskraft. Mentalt og fysisk nærvær kan øke produktivitet hos de ansatte.

Télémédecine selon les français

Alle bedrifter er ulike

Vi har en stor tjenestekatalog slik at det endelige produktet tilpasses bedriftens målsetninger, økonomi og de ansattes behov. Digitale verktøy forenkler prosessene for bedriften, og gir også de ansatte mulighet til å jobbe forebyggende med egen helse.

Ansattgoder gjør bedriften attraktiv

Et digitalt helsetilbud skiller bedriften ut i rekrutteringsprosesser, og viser at bedriften tar vare på og bryr seg om sine ansatte. En slik gode kan styrke de ansattes lojalitet, og bidra til å holde på ansatte.

Et utvalg av våre tjenester

  • Psykolog- og legetjeneste over video
  • Rådgivning om smittevern
  • Koronatesting
  • Helsekontroller
  • Vaksinasjon
  • Fysioterapi

Ta kontakt

Ønsker du mer informasjon om vårt tilbud eller hva digitale helsetjenester kan gjøre for dine medarbeidere?