Ønsker du informasjon om vårt tilbud eller hva digitale helsetjenester kan gjøre for dine medarbeidere? Kontakt oss

Trygg gjennomføring av Elvefestivalen i Drammen

Sist oppdatert:
Elvefestivalen 2021 var Norges største kulturproduksjon på 1,5 år.

Festivalen ble i år holdt 20. og 21. august i Drammen. Til tross for pandemien hadde festivalen mange besøkende og ble en stor suksess.

Hurtigtesting levert av Kry

Kry var offisiell leverandør av hurtigtesting ved Elvefestivalen 2021, og stod ved inngangen til festivalområdet for å teste festivaldeltakere før de entret festivalområdet. Vi stilte med testutstyr og sørget for organisering, gjennomføring og oppfølging av hurtigtestene.

Brynjar Åmot, prosjektleder i Lund Gruppen Arrangement AS , forteller at samarbeidet med Kry gjorde det mulig å gjennomføre festivalen med en kapasitet på 3000 gjester hver av festivaldagene – til sammen 6 000 gjester.

— De gjestene som ikke hadde grønt koronasertifikat måtte teste seg på Kry sin hurtigteststasjon og avlegge et negativt prøvesvar for å få lov til å komme inn på festivalområdet, sier Åmot.

Elvefestivalen Foto: Scream Media

Avhengig av godt samarbeid

For å møte testbehovet med riktige ressurser, utarbeidet festivalarrangøren og Kry en analyse basert på publikums demografi og geografi før festivalen ble arrangert. Dette skulle sørge for at festivalen ble trygt gjennomført.

— Vi var også avhengige av god kommunikasjon med leverandøren av hurtigtestene for å kunne gjennomføre prosjektet, siden det ble besluttet å gjennomføre festivalen kun 8 uker før den skulle holdes, forteller prosjektlederen.

Han er fornøyd med utfallet av festivalen, og synes samarbeidet med Kry fungerte veldig bra.

— Hvis vi på et senere tidspunkt er avhengig av å inngå et samarbeid med en aktør som tilbyr hurtigtester for å kunne gjennomføre planlagte arrangementer, er det naturlig for oss å fortsette det gode samarbeidet med Kry, sier Åmot.

Vi skreddersyr tjenester etter behov

Under pandemien bistår vi flere bedrifter med å holde hjulene i gang, blant annet med regelmessig koronatesting. Våre tjenester er skalerbare og med vår visjon om å tilby tilgjengelige helsetjenester for alle, går vi i dialog med bedriftene for å best møte deres behov.

Koronatilbud for bedrifter