Kry-logo
Last ned

Bestill PCR-test på Ensjø

Du kan ta en PCR-test innen kort tid på vår teststasjon på Ensjø. Bestill time på forhånd og ta testen kjørende eller gående til avtalt tidspunkt. Testen koster 995 kr. Trenger du attest, koster dette 195 kr i tillegg.

Slik fungerer det

  • Velg om du vil ta testen kjørende eller gående nedenfor
  • Du får da opp en kalender. Velg når du ønsker time
  • Fyll inn bestillingsskjema. Ønsker du attest på testresultatet må du huke av for dette
  • Du betaler på slutten av bestillingen
  • Møt opp i Gladengveien 18, 0661 Oslo til avtalt tidspunkt. Husk å ta med legitimasjon
  • Testresultatet ditt er normalt klart etter 1-2 dager, og du finner det på helsenorge.no og furstpasient.no.

*Er dere flere som skal testes samtidig, må det bestilles time for alle slik at vi får registrert riktig informasjon. Det er flere ledige timer på samme tidspunkt.

Bestill test her

Start bestillingen ved å velge om du vil ta testen kjørende eller gående. Det er ingen parkeringsplasser på teststasjonen, så vennligst velg å ta testen kjørende dersom du ankommer i bil.
Kjørende
Gående

Her ligger teststasjonen

Location pin

Kry Teststasjon Ensjø

Gladengveien 18, Ensjø

0661 Oslo

Veibeskrivelseexternal link
Contact

Kontakt

Telefon

+47 23 65 34 30

Hva skjer etter bestilling?

Du vil få en bestillingsbekreftelse på e-post. Hvis du trenger å endre eller avbestille timen, kan du gjøre dette via linken i bekreftelsesmailen. For å få refusjon, må du avbestille minst 3 timer før timen. Hvis du ønsker å endre timen din, må dette også gjøres minst 3 timer i forkant. Ta kontakt med vår support på +47 23 65 34 30 om du har noen spørsmål.

Testresultat Testresultatet ditt er som regel klart etter 1-2 dager. Du finner testresultatet ditt på furstpasient.no eller helsenorge.no.

Hvis du ikke har BankID, er det viktig at du velger "Nei" når vi spør om du har dette i bestillingssteget. Da kan vi kan gi deg informasjon om hvordan du får sjekket resultatet ditt. Ta kontakt med Kry Support på +47 23 65 34 30 om du har spørsmål.

Attest Om du har bestilt attest, får du den tilsendt i Kry-appen og det er derfor viktig at du har lastet ned appen på forhånd. Attesten blir sendt samme dag eller dagen etter du får testresultatet. Har du ikke BankID vil du få attesten tilsendt på e-post. Attesten skrives på engelsk.

Spørsmål og svar

Andre testmuligheter

Hurtigtest

Noen ganger er det avgjørende å få et raskt resultat enten på grunn av krav fra studiested, flyselskap eller liknende. Da kan en hurtigtest være et alternativ til den vanlige PCR-testen. Du vil normalt få svar i løpet av 60 minutter. Les mer og bestill her

Koronatesting for bedrifter

Kry tilbyr rimelig og effektiv koronatesting for bedrifter. På vår innendørs teststasjon på Ensjø kan dine ansatte teste seg ved drive-in eller walk-in. Les mer her

Antistofftesting i Oslo, Bergen og Sandefjord

Mistenker du at du har vært smittet av koronaviruset? Gjennom en videokonsultasjon med en av våre leger, kan du få henvisning til antistofftest i Oslo, Sandefjord og Bergen. Les mer her