Last ned Last ned

Test deg for koronavirus i Oslo

Du kan teste deg for koronavirus innen kort tid på vår teststasjon på Ensjø. Bestill time på forhånd og ta testen ved drive-in eller walk-in til avtalt tidspunkt. Testen koster 795 kr.

Slik fungerer det

 • Velg et tidspunkt i kalenderen under*
 • Fyll inn bestillingsskjema
 • Det koster 795 kr for en test. Ønsker du attest (f.eks fit-to-fly) påløper en kostnad på 250 kr. Du betaler i slutten av bestillingen
 • Møt opp på Gladengveien 18, 0661 Oslo til avtalt tidspunkt, husk legitimasjon
 • Testresultatet ditt er normalt klart etter 1-2 dager, og du finner det på helsenorge.no og furstpasient.no.

*Er dere flere som skal testes samtidig, må det bestilles time for alle slik at vi får registrert riktig informasjon. Det er flere ledige timer på samme tidspunkt.

Velg en tid

For at du skal kunne teste deg for korona, må vi behandle dine personopplysninger. Informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger finner du i vår integritetspolicy her.

Her ligger teststasjonen

Kry Teststasjon Ensjø
Gladengveien 18 Ensjø 0661 Oslo

Kry Teststasjon Ensjø

Gladengveien 18
Ensjø
0661 Oslo

Kontakt

Hva skjer etter bestilling?

Du vil få en bestillingsbekreftelse på e-post. Dersom du vil endre eller avbestille timen din, kan du gjøre dette via en link i bekreftelsesmailen.

Testresultat
Testresultatet ditt er som regel klart etter 1-2 dager. Når du får testresultatet ditt avhenger av når du tar testen:

 • Før kl. 15.00: Normalt svar etter 1-2 døgn
 • Etter kl. 15.00: Normalt svar etter 2-3 døgn

Du finner testresultatet ditt på furstpasient.no eller helsenorge.no. Hvis du ikke har BankID, er det viktig at du velger "Nei" når vi spør om du har dette i bestillingssteget. Da kan vi kan gi deg informasjon om hvordan du får sjekket resultatet ditt. Ta kontakt med Kry Support på 23 65 10 26 om du har spørsmål.

Attest
Du får attesten din på e-post kort tid etter at testresultatet er klart. Hvis testresultatet ditt først blir klart etter fredag kl. 16.00, vil du motta attesten mandag morgen.

Spørsmål og svar

Alle som har symptomer på covid-19 bør testes. Du kan lese mer om symptomene her.

Følgende bør testes:

 • Alle med akutt luftveisinfeksjon eller andre symptomer på covid-19.
 • Alle som har vært utsatt for smitte med covid-19, enten som nærkontakt eller etter reise i områder med høy forekomst av smitte de siste 10 dagene.
 • Andre grupper etter vurdering av lege.
 • Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19, bør få anledning til å teste seg.

Ja, både personer som ønsker å teste seg og personer som er pålagt å teste seg kan teste seg hos oss.

Du finner ledige timer for testing ovenfor. Vi har ikke faste åpningstider, og det er viktig at du bestiller time på forhånd for å kunne testes.

Du bestiller time for testing ovenfor, og dette må gjøres før du møter opp. Du må velge ønsket tidspunkt, fylle inn informasjonen din og betale for timen på forhånd. Er dere flere som skal testes, må det bestilles time for alle slik at vi får registrert riktig informasjon. Det er flere ledige timer på samme tidspunkt.

Det koster 795 kr å teste seg hos oss. Du betaler for timen din når du legger inn din bestilling. Ønsker du en engelsk legeattest påløper det en kostnad på 250 kr som også betales ved bestilling.

Ja, alle som ønsker kan bestille attest på testresultatet sitt hos oss. Eksempel på behov for attest kan være ved reise til utlandet, ofte kalt fit-to-fly-skjema.

Bestilling av attest gjøres samtidig som du bestiller time ved å huke av at du ønsker legeattest. Dette koster 250 kr ekstra og betales ved bestilling av timen.

Attesten vil bli sendt til e-postadressen du oppgir ved bestilling. Når du tester deg, vil du få et ark med mer informasjon om hvordan du får attesten din.

Testen som tas hos oss er en (RT)-PCR test (covid-19 test).

Obs! Hvis testresultatet ditt først blir klart etter fredag kl. 16.00, vil du motta attesten mandag morgen.

Adressen til teststasjonen er Gladengveien 18, 0661 Ensjø. Det er skilter på stedet som hjelper deg å finne fram.

Teststasjonen er hovedsakelig en drive-in teststasjon. Har du ikke tilgang på bil, kan du ankomme på sykkel eller gående.

Obs! Husk at du aldri skal bruke offentlig transport om du mistenker at du er smittet med covid-19.

Når du ankommer stedet, følger du skiltene og instruksjonene som blir gitt. Testen foregår inne på teststasjonen, og du vil bli testet med en dyp neseprøve og/eller en halsprøve. Etter testen vil du få et informasjonsskriv om hva som skjer videre.

Obs! Ankommer du i bil, må du huske å slå av motoren når du står stille.

Hovedregelen er at du som venter på prøvesvar skal holde deg hjemme til du har fått svar.

Du skal:

 • Ikke gå på jobb eller skole
 • Ikke ta offentlig transport eller oppsøke offentlige steder,
 • Holde god avstand til alle andre enn dine nærmeste.

Dine husstandsmedlemmer behøver ikke å være i karantene, heller ikke husstandsmedlemmer som jobber i helsetjenesten. Les mer på FHI sine sider.

Ved negativ test kan du gå tilbake på jobb/skole når allmenntilstanden er god (det vil si at du føler deg frisk og er feberfri), selv om du fortsatt har enkelte symptomer etter luftveisinfeksjon.

Dersom testen ble tatt uten at du har mistanke om at du har covid-19 (det vil si at du hverken har symptomer eller har vært direkte utsatt for smitte) er det ikke nødvendig å holde seg hjemme i påvente av prøvesvar. Dette kan for eksempel gjelde hvis du skal reise til et land som krever test, skal besøke en institusjon som krever test eller deltar i forskningsprosjekter.

Testresultatet ditt er som regel klart etter 1-2 dager. Når du får testresultatet ditt avhenger av når du tar testen:

 • Før kl. 15.00: Normalt svar etter 1-2 døgn
 • Etter kl. 15.00: Normalt svar etter 2-3 døgn

Du finner testresultatet ditt på furstpasient.no eller helsenorge.no.

Hvis du ikke har BankID, er det viktig at du velger "Nei" når vi spør om du har dette ved bestilling. Da kan vi kan gi deg informasjon om hvordan du får sjekket resultatet ditt. Ta kontakt med Kry Support på 23 65 10 26 om du har spørsmål.

Ved positivt testresultat, vil du bli kontaktet av Oslo kommune sitt smitteoppsporingsteam.

Obs! Det kan skje at testresultatet først er klart etter 4 dager om trafikken er meget stor.

Ja, vi tilbyr bedriftsavtaler for koronatesting. Ta kontakt med oss på 419 26 099 eller les her for mer informasjon.

Ved medisinske spørsmål, ta kontakt med fastlegen din, koronatelefonen på 21 80 21 82 eller les på Oslo kommune, Helsenorge eller FHI sine nettsider.

Har du alvorlige luftveissymptomer, ring fastlegen din. Er ikke fastlegen tilgjengelig og hjelpen ikke kan vente, ring legevakten på 116 117. Ved livstruende sykdom, ring 113.

Ved spørsmål om vår teststasjon, ta kontakt med oss i Kry på
Telefon: +47 23 65 10 26
E-post: support@kry.no
Vår supporttelefon er åpen 08.30-19.30 på mandager og 08.30-15.00 fra tirsdag til fredag.

Ja, Kry følger Folkehelseinstituttets (FHI) retningslinjer for smittervern.

Ja, det er trygt å teste seg hos oss. Vi følger alle retningslinjer, har grundig opplæring av ansatte og det er alltid en medisinsk ansvarlig tilstede på teststasjonen ved testing.

Det antas at barn ikke har like stor rolle i smittespredning av covid-19 som voksne. Testing av barn i barneskole- og barnehagealder som ikke har symptomer er derfor av mindre betydning. Om det fortsatt ønskes test, kan det likevel gjennomføres i samråd med foreldre/foresatte.

Vil tilbyr ikke antistofftest på Ensjø, men gjennom en videokonsultasjon med en av våre leger, kan du få henvisning til antistofftest i Oslo, Sandefjord og Bergen. Selv om denne testen kan påvise antistoffer mot koronaviruset, kan den ikke garantere at du faktisk har vært smittet eller er immun mot viruset i framtiden.
Her kan du lese mer om antistofftesting

Vårt eget testtilbud er foreløpig kun på Ensjø, men vi samarbeider også med Klinikk Barcode om testing for covid-19 i Oslo sentrum. Testen gjennomføres i et smittetelt utenfor deres klinikk ved Oslo Sentralstasjon, i tråd med FHIs anbefalinger.
Her kan du lese mer og bestille time via Klinikk Barcode (bla litt ned på siden)

Andre testmuligheter

Koronatesting for bedrifter
Kry tilbyr rimelig og effektiv koronatesting for bedrifter. På vår innendørs teststasjon på Ensjø kan dine ansatte teste seg ved drive-in eller walk-in. Ta kontakt med oss på 419 26 099 for mer informasjon.
Les mer her

Koronatest i Oslo Sentrum
Kry samarbeider med Klinikk Barcode om testing for koronavirus i Oslo-området. Testen gjennomføres i et smittetelt utenfor deres klinikk ved Oslo Sentralstasjon, i tråd med Folkehelseinstituttets anbefalinger.
Les mer her

Antistofftesting i Oslo, Bergen og Sandefjord
Mistenker du at du har vært smittet av koronaviruset? Gjennom en videokonsultasjon med en av våre leger, kan du få henvisning til antistofftest i Oslo, Sandefjord og Bergen.
Les mer her