Psykologspesialist Are Grov

Jeg er psykologspesialist med lang og bred erfaring innen psykiske lidelser og vansker. Jeg har spesielt kompetanse på alle typer angstlidelser, inkludert helseangst, sosial angst og panikkangst. Jeg tilbyr skreddersydd behandling ved bruk av ACT og metakognitiv terapi for å møte dine spesifikke utfordringer. Sammen lager vi en plan for å hjelpe deg til å få det bedre, basert på en detaljert forståelse av dine behov og mål.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Helseangst
Sosial angst
Stress og uro
Tvangstanker og tvangshandlinkger
Fobier
Skam

Jeg tar i mot deg som

Er 16 år eller eldre
Snakker norsk
Snakker engelsk
Snakker svensk
Snakker dansk

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale (kun video)
45 minutter, 1475 kr
Parterapi (kun video)
90 minutter, 3125 kr

Bli bedre kjent med Are

Bakgrunn og utdanning

Jeg er psykologspesialist utdannet fra Universitetet i Bergen. Jeg har lang og bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten med et bredt spekter av psykiske lidelser og vansker. Jeg er spesialist i psykoterapi, og har spesielt kompetanse på behandling av alle typer angstlidelser. Jeg tilbyr ACT som er en type kognitiv atferdsterapi og er videreutdannet metakognitiv terapeut, MCTI®

I terapirommet

Det er naturlig å være nervøs når du skal snakke med en ukjent om personlige tema. Jeg er opptatt av å være sensitiv til dette, og tilpasser våre timer slik at du får sagt det du ønsker, og at jeg forstår deg som person.

Jeg ønsker å få en detaljert beskrivelse av utfordringene dine, slik at vi sammen lager en plan for hvordan du skal få det bedre. Jeg er nysgjerrig, åpen og aktiv i terapirommet. Jeg legger til rette for at det skal være trygt å komme til meg

Metode

Ved å trekke på et bredt spekter av terapeutiske tilnærminger, skreddersyr jeg behandlingen for å møte dine spesielle utfordringer, preferanser og håp. Jeg har god erfaring med flere ulike evidensbaserte terapiformer:

  • Emosjonsfokusert terapi

  • Eksponeringsterapi

  • Kognitiv atferds-terapi (ulike typer)

  • Mindfulnessbasert terapi (ACT)

  • Traumefokusert terapi

  • Affektfobi