Guro Bondevik

Guro Bondevik

Jeg er opptatt av å skape en trygg atmosfære slik at det føles naturlig å sammen utforske vanskelige temaer. Jeg møter deg med åpenhet, varme og empati, og mener at en god relasjon er et godt utgangspunkt for trygg og meningsfull kommunikasjon. Jeg har bred erfaring med utredning og behandling av psykiske plager hos barn, ungdom og voksne, spesialiserer meg innen arbeids- og organisasjonspsykologi.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Arbeidsrelaterte utfordringer
Utbrenthet
Stress
Motivasjon
Sykefravær
Mobbing

Jeg tar i mot deg som

Er 16 år eller eldre
Snakker norsk
Snakker engelsk
Snakker svensk
Snakker dansk

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr

Bli kjent med Guro

Bakgrunn og utdanning

Jeg har en bred klinisk kompetanse, og tar nå et spesialiseringsprogram innen arbeids- og organisasjonspsykologi. Jeg har bred erfaring med utredning og behandling av barn, ungdom og voksne med psykiske plager og lidelser i spesialisthelsetjenesten, og mye erfaring fra arbeid i bedriftshelsetjeneste, inkludert krisepsykologi.

I terapirommet

Jeg er opptatt av å skape en trygg atmosfære slik at det føles naturlig å sammen utforske vanskelige temaer. Jeg møter deg med åpenhet, varme og empati, da jeg mener at en god relasjon er et godt utgangspunkt for trygg og meningsfull kommunikasjon.

Metode

Min metodiske hovedtyngde ligger i en metakognitiv tankegang som sier noe om hensiktsmessige måter å forholde seg til tanker, bekymringer og følelser på. Dette har jeg mye god erfaring med. Jeg bruker også annen behandlingsmetodikk, og det er viktig for meg at vi sammen finner den behandlingsformen som dekker dine behov og samtidig kan begrunnes faglig.

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info