Oda Hoff Fraser

Oda Hoff Fraser

Jeg har bred erfaring med å utrede og behandle psykiske plager hos voksne, og tilpasser behandlingen til den enkelte. Som en aktiv og integrativ terapeut, fokuserer jeg på dine behov og hjelper deg med å skape forståelse og mening i livet ditt.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Personlighetsproblematikk
ADHD
Angstplager
Depresjon
Stress
Smerteproblematikk
Utmattelsestilstander

Jeg tar i mot deg som er

Er 18 år eller eldre
Snakker norsk
Snakker engelsk
Snakker svensk
Snakker dansk

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker time over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr

Bli bedre kjent med Oda

Bakgrunn og utdanning

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Jeg er i gang med spesialisering i fordypning i klinisk voksenpsykologi. Jeg har mye erfaring med å utrede og behandle voksne mennesker med alt fra milde til alvorlige psykiske plager. Jeg har videre erfaring med nevropsykologisk testing, arbeid med ungdom, og foreldreveiledning (COS).

I terapirommet

Det er viktig for meg at du føler deg trygg og hørt i møte med meg, og jeg er opptatt av å etablere en god og tillitsfull relasjon.

I møte med deg har jeg fokus på at dette er din tid og at den skal fylles med det du ønsker å snakke om. Samtidig er jeg en aktiv terapeut som ønsker å hjelpe deg til å skape forståelse og mening i din tilværelse.

Metode

Jeg tilpasser behandlingen til den enkelte og anser meg selv som en integrativ terapeut. Jeg velger metoder basert på en klinisk vurdering av vansker og problematikk, forskningsempiri, erfaringer og ønsker hos klienten.

Jeg har blant annet erfaring med metoder som

  • kognitiv terapi

  • metakognitiv terapi

  • emosjonsfokusert terapi

  • narrativ terapi

  • mentaliseringsbasert terapi

  • korttids dynamisk terapi

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info