Sidrah Mukhtar

Jeg er psykologspesialist med flere års erfaring fra DPS og BUP, samt utdanning i affektbevissthet, kognitiv atferdsterapi og traumefokusert terapi. Jeg har bred kompetanse i psykiske lidelser som angst og depresjon, og erfaring fra PPT og barnevern.

Bestill time på video

Jeg har mye erfaring med

Traumer
Angst
Depresjon
Spiseforstyrrelser
Foreldreveiledning
Samtaler med ungdom

Jeg tar i mot deg som

Alle aldre, inkludert barn og ungdom
Snakker norsk
Snakker engelsk
Snakker urdu
Snakker punjabi
Snakker svensk

Bestill time over video

Sidrah tilbyr kun timer over video.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale på video
45 minutes, 1475 kr
Foreldreveiledning på video (1 person)
90 minutter, 2885 kr
Foreldreveiledning på video (2 personer)
90 minutter, 3125 kr

Bli kjent med Sidrah

Bakgrunn og utdanning

Jeg er psykologspesialist, med profesjonsutdanning fra Universitetet i Oslo. Jeg har flere års erfaring innen psykisk helsevern fra spesialisthelsetjenesten DPS med voksne og BUP (barne- og ungdomspsykiatri) med barn/familier. Jeg har i tillegg utdanning innen affektbevissthet, kognitiv atferdsterapi, traumefokusert kognitiv atferdsterapi og manual evidensbasert behandling for psykiske lidelser som angst/ depresjon. Jeg har bred kompetanse med utredning/kartlegging og behandling av psykiske lidelser. I tillegg til dette har jeg erfaring fra PPT (pedagogisk psykologisk tjeneste) og barnevern.

I terapirommet

Jeg er opptatt av å tilby god og effektiv behandling som resulterer i symptomlette. I tillegg til dette er det viktig for meg å bygge opp en god relasjon, lytte til dine behov og skape et trygt rom for å dele det som er vanskelig. Jeg har med meg en unik kulturforståelse som kommer godt med i terapien. Jeg kan tilby terapi på andre språk som urdu/punjabi, i tillegg til norsk, svensk og engelsk.

Metode

Jeg har spisskompetanse innen kognitiv terapi, men har hovedsakelig en eklektisk tilnærming som innebærer at terapien er tilpasset den enkeltes behov. Jeg er opptatt av å lytte til dine behov og gi deg konkrete metoder og verktøy som kan hjelpe i hverdagen.

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info