Caravan

Koronatesting på eventer og arrangementer

Vi tilbyr koronatesting på større arrangementer som konserter, eventer og festivaler. Ta kontakt på +47 952 22 953 eller bedrift@kry.no for mer informasjon.

Kry ønsker å bidra til en trygg gjenåpning av samfunnet. Derfor tilbyr vi koronatesting ved arrangementer som konserter, eventer og festivaler. Vi kommer til dere og tester på stedet. Vi er fleksible, og vårt tilbud er skalerbart utifra deres behov.

Med vår ekspertise og erfaring med koronatesting kan vi være en samarbeidspartner for trygg gjennomføring av ditt arrangement. I tillegg til testing, tilbyr vi også rådgivning rundt smittevern.

Ta kontakt på +47 952 22 953 eller bedrift@kry.no for å finne ut mer om hvordan Kry kan bistå ved arrangementer.

Les mer

Vi tester også ansatte på arbeidsplassen

Mange bedrifter er avhengige av å teste regelmessig for å forhindre smitteutbrudd på arbeidsplassen, derfor tilbyr vi testing på arbeidsplassen.

Vi skreddersyr tjenester etter behov

Under pandemien bistår vi flere bedrifter med å holde hjulene i gang, blant annet med regelmessig koronatesting. Våre tjenester er skalerbare og med vår visjon om å tilby tilgjengelige helsetjenester for alle, går vi i dialog med bedriftene for å best møte deres behov.

Koronatilbud for bedrifter

Om Kry

Kry tilbyr et bredt og digitalt helsetilbud til privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskap, og har vært i Norge siden 2017.

Med oss på laget har vi rundt 90 dyktige leger, psykologer og sykepleiere med norsk autorisasjon.

Med over 6 millioner gjennomførte videokonsultasjoner, er Kry Europas største digitale helsetjeneste.