Last ned Last ned
Caravan

Fleksibel koronatesting

Vi tilbyr koronatesting på større arrangementer som konserter, eventer og festivaler. Ta kontakt på +47 952 22 953 eller bedrift@kry.no for mer informasjon.

Kry ønsker å bidra til en trygg gjenåpning av samfunnet. Derfor tilbyr vi koronatesting ved arrangementer som konserter, eventer og festivaler. Med vår mobile teststasjon kan vi teste på stedet eller i lokalet arrangementet foregår. Vi er fleksible og vårt tilbud er skalerbart utifra deres behov.

Med vår ekspertise og erfaring med koronatesting kan vi være en samarbeidspartner for trygg gjennomføring av ditt arrangement. I tillegg til testing, tilbyr vi også rådgivning rundt smittevern.

Ta kontakt på +47 952 22 953 eller bedrift@kry.no for å finne ut mer om hvordan Kry kan bistå ved arrangementer.

Vi har god erfaring med å skreddersy tjenester etter behov.

Under pandemien har vi bistått bedrifter med å holde hjulene i gang, for eksempel med regelmessig koronatesting. Vi tilbyr testing på ønsket lokasjon med vår mobile teststasjon, eller på vår fysiske teststasjon på Ensjø.

Om Kry
Kry tilbyr et bredt og digitalt helsetilbud til privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskap, og har vært i Norge siden 2017. Med oss på laget har vi rundt 50 dyktige leger, psykologer og sykepleiere med norsk autorisasjon. Med over 3 millioner gjennomførte videokonsultasjoner, er Kry Europas største digitale helsetjeneste.