Bil kjører oppover

Koronatesting av ansatte

Vi kommer til arbeidsplassen og tester i deres lokaler eller i egen mobil klinikk. Ta kontakt på +47 952 22 953 eller bedrift@kry.no for mer informasjon.

Er din bedrift klare for å samle kollegaene igjen? For trygg gjennomføring av arrangementer som julebord og seminarer, kan det være lurt å teste alle deltakere før inngang. Mange bedrifter er også avhengige av regelmessig testing for å forhindre smitteutbrudd på arbeidsplassen. Kry tilbyr effektiv koronatesting av dine ansatte, når og hvor det måtte være behov for det.

Ta kontakt med oss på +47 952 22 953 eller bedrift@kry.no for mer informasjon og uforpliktende pristilbud.

Vi tar oss av informasjon til deres arbeidstakere før, under og etter testing. Om det skulle oppdages smitte, sikrer vi også god dialog med dere som bedrift og kan bistå med iverksettelse av smitteverntiltak.

Les mer

Vi tester også på arrangementer og eventer

Vi ønsker å bidra til en trygg gjenåpning av samfunnet. Derfor tilbyr vi også koronatesting på større arrangementer som konserter, eventer og festivaler.

Slik foregår koronatesting på arbeidsplassen

Klokke tid

Spar tid

Å komme seg til en teststasjon kan stjele mye tid, og kan være utfordrende å få til for bedrifter med flere ansatte. Med vår mobile teststasjon møter vi opp på deres arbeidsplass for å gjennomføre covid-19 testing.

Kontakt oss for mer informasjon
Antibody testing

Vanlig test eller hurtigtest?

Vi tilbyr å ta hurtigtester på ansatte når vi kommer til deres arbeidsplass. Ved behov kan vi også ta PCR-test. De to testene har ulike bruksområder, og vi anbefaler at du setter deg inn i hvilken test deres bedrift har behov for.

Informasjon om de to testene

Rådgivning om koronatiltak

Vi ønsker å være en partner for å skape en trygg arbeidshverdag for bedriften. Kry tilbyr derfor rådgivning om smittevern spesielt tilpasset flere bransjer og arbeidsplasser.

Kontakt oss for mer informasjon
How it works > After

Helsetjeneste for bedriften

Ønsker du å utforske flere helsetjenester for bedriften? Bedrifter som abonnerer på Krys digitale lege- eller psykologtjenester får også 20% rabatt på koronatesting.

Les mer om helsetjenster for bedrifter

Ønsker du mer informasjon om vårt tilbud eller hva digitale helsetjenester kan gjøre for dine medarbeidere?

Kontakt oss

Våre bedriftstjenester

Gi ansatte helsehjelpen de trenger, når og hvor det passer dem.