Flow

Videre psykologhjelp

Det er flott at du tar helsen din på alvor. Når selvhjelpsprogrammer ikke er riktig og tilstrekkelig, er det viktig å få den psykiske helsehjelpen du har behov for.

Om du trenger å snakke med noen raskt, kan du sjekke om ditt forsikringsselskap dekker 24/7 krisepsykologi. Har du akutte tanker om å skade deg selv eller ta ditt liv, skal du alltid kontakte nødhjelp ved å ringe 113 eller kontakte lokal legevakt på 116 117.

Våre leger kan hjelpe med henvisning

Vær oppmerksom på vilkår, hvilke problemstillinger og omfang som dekkes av forsikringen din, og om det kreves at du skaffer legehenvisning for å benytte deg av psykologidekningen. Ved spørsmål vedrørende dette, kontakt ditt forsikringsselskap for avklaring.

Dersom forsikringen din dekker digital legehjelp hos Kry, kan våre leger hjelpe med å vurdere behovet for henvisning enten kostnadsfritt eller mot den egenandel som forsikringsselskapet har fastsatt. Dekker ikke forsikringen din legetjenester i Kry, kan du likevel få hjelp fra våre leger mot privat betaling. Fastlegen din kan også hjelpe deg med henvisning.

Meld sak og vent på godkjenning

Alle forsikringsselskap krever at det opprettes og godkjennes skadesak før man oppsøker psykologbehandling for å få behandlingen dekket eller refundert. Meld derfor alltid sak og avvent godkjenning fra forsikringsselskapet ditt før du oppsøker en psykolog.

Som regel kan du melde inn sak online via forsikringsselskapets nettside for behandlingsforsikring. Du kan også ringe forsikringsselskapet for å snakke med en saksbehandler.

Ved uklarheter eller spørsmål, ta kontakt med forsikringsselskapet ditt.

Dekkes du ikke av forsikring eller får du ikke godkjent din sak?

Ta en mental selvtest

Tar du en mental selvtest før konsultasjon med våre leger, vil legen få direkte opplysning om ditt resultat innen timen.

Ta selvtest for mental helse

Vi er her for deg

Trenger du å snakke med noen? Få den hjelpen du trenger gjennom videosamtale med en av våre erfarne psykologer.

Bestill time

Om Kry

Kry tilbyr et bredt og digitalt helsetilbud til privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskap, og har vært i Norge siden 2017.

Med oss på laget har vi rundt 90 dyktige leger, psykologer og sykepleiere med norsk autorisasjon.

Med over 6 millioner gjennomførte videokonsultasjoner, er Kry Europas største digitale helsetjeneste.