Last ned Last ned

Vi er her for deg

Trenger du å snakke med noen? Få den hjelpen du trenger gjennom videosamtale med en av våre erfarne psykologer.

Det er normalt å ha perioder i livet der ting føles ekstra vanskelig, tungt og leit. Noen ganger kan disse periodene vare over lengre tid og påvirke søvn, relasjoner, jobb og fritid. Da kan det være lurt å be om hjelp slik at du kan få behandling og bli bedre.

Dersom du ønsker å snakke med en psykolog, kan du få time hos oss allerede denne uken. Våre psykologer har bred kompetanse og erfaring. Vi gir deg råd og forskingsbasert behandling gjennom videosamtale. Du vil få oppfølging så lenge du selv ønsker, selvsagt fra samme psykolog.

45 minutter samtaletid
med erfaren psykolog

Når kan vi være til hjelp?

Vi kan hjelpe deg med milde og moderate problemstillinger som angst, depresjon og stress. Om du synes det er utfordrende å definere hva som plager deg, hjelper vi deg med en vurdering.

Vi har ledige timer denne uken.

Våre psykologer

Jørgen Mathias Leinan

Jørgen har god kompetanse på søvnvansker, angstlidelser, depresjon og kriser. Han jobber til daglig ved Voksenpsykiatrisk poliklinikk i Tromsø, der han jobber med et bredt utvalg vansker. Tidligere har han jobbet med arbeidspsykologi i bedriftshelsetjeneste og i Forsvaret. Jørgen tok utdannelsen ved Universitetet i Tromsø.

Daniel Aga

Daniel har god erfaring med å hjelpe personer som sliter med depresjon, angst og traumer. Ved siden av Kry arbeider Daniel som psykolog ved poliklinikk for voksne ved Drammen Distriktspsykiatrisk senter (DPS). Han er også under spesialistutdanning i klinisk voksenpsykologi. Daniel er utdannet psykolog fra Universitetet i Tromsø.

Slik jobber vi

Alt vårt arbeid baseres på ny og aktuell forskning. Våre psykologer har norsk autorisasjon og bruker evidensbaserte metoder i behandlingen.

Et anerkjent metodologisk rammeverk er kognitiv atferdsterapi. Denne metodikken retter seg mot problemløsning og innsikt i sammenhengen mellom tenkning, handlinger og følelser.

Dette betyr at vi jobber aktivt sammen med deg for å bryte vonde sirkler som bidrar til å opprettholde de psykiske plagene.

Hva koster en psykologtime?

For å snakke med en av våre psykologer må man være fylt 18 år.

45 minutter

1095 NOK

Spørsmål og svar

Vi vet at det i blant kan være vanskelig å ta stilling til om man trenger hjelp eller ikke. Forskning viser at mange venter for lenge med å oppsøke hjelp for sine plager, selv om de har følt seg dårlig lenge. Våre psykologer hjelper deg med en profesjonell vurdering av dine plager. Oftest er det slik at jo tidligere du oppsøker hjelp, jo bedre prognose har du for varig bedring.

  1. Du bestiller time enten i Kry-appen eller på nettsiden vår
  2. Når du skal ha timen din, logger du deg på med BankID i Kry-appen på mobil, nettbrett eller PC
  3. Psykologen ringer deg opp der du er pålogget
  4. Timen varer i 45 minutter

Våre psykologer har god erfaring og kompetanse på behandling av søvnvansker, angstlidelser, stress, depresjon, traumer og kriser. Selvsagt har de også har norsk autorisasjon.

Vi i Kry er opptatt av å tilby hjelp av høy kvalitet. Pasienter som lider av alvorlig psykisk sykdom, middels-moderat selvmordsrisiko, nedsatt funksjonsnivå, kompleks somatisk komorbiditet eller pasienter som allerede har kontakt med psykiatrisk helsevern har behov for et bredere tilbud, og kan ikke hjelpes av psykologene i Kry.

Pasienter som har booket psykologtime og som ikke egner seg for behandling i Kry, vil bli bedt om å kontakte fastlegen sin for videre oppfølging.

Ja, det har like god effekt å møte en psykolog via video som på et kontor. Våre fagansvarlige følger forskningen nøye, og oppdaterer retningslinjene våre deretter.

Forskning har vist at behandlingseffekten for flere tilstander er lik uansett om hjelpen skjer digitalt eller gjennom fysisk møte.

Mange opplever også at det er enklere med videomøter, da man slipper reiseveien. At man også kan treffe sin psykolog fra et sted som føles trygt. Å møte en psykolog hos Kry er et ordentlig psykologmøte, bare på video.

En time hos psykolog koster 1095 kr, og varer i 45 minutter.

Vi kan kun tilby psykologhjelp til deg som er 18 år og eldre. Legetjenesten vår har derimot ingen aldersgrense.

Ja, det kan du. Alle våre psykologer snakker engelsk.

Ja, du kan endre eller avbestille timen din senest 24 timer i forkant av timen.

Det gjør du i Kry-appen, enten på startskjermen eller under Mine aktiviteter. Du vil automatisk få refundert beløpet ved avbestilling av time. Tilbakebetaling tar mellom 1-7 virkedager.

Timer som ikke blir avbestilt vil ikke bli refundert.

Har du akutte tanker om å ta ditt ditt eget liv, ring 113.

Hvis du opplever et problem du trenger rask hjelp med, bør du kontakte legevakt på 116 117, eller annen tilgjengelig legetjeneste.

Har du akutte tanker om å ta ditt ditt eget liv, ring 113.

Hvis du opplever et problem du trenger rask hjelp med, bør du kontakte legevakt på 116 117, eller annen tilgjengelig legetjeneste.