Christina Børset Steen

Christina Børset Steen

Jeg har jobbet flere år med utredning og behandling av voksne, ungdommer, barn og familier i spesialisthelsetjenesten. Som psykolog er jeg opptatt av å skape trygghet og tillit i terapirommet. For meg er det viktig at du opplever å føle deg sett, hørt og forstått.

Book an appointment

Jeg har mye erfaring med

Belastende livserfaringer
Kriser og traumer
Tilknytningsvansker
Relasjonsutfordringer
Personlighetsproblematikk
Grensesetting

Jeg tar i mot deg som

Er 16 år eller eldre
Snakker norsk
Snakker engelsk
Snakker svensk
Snakker dansk

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr

Bli bedre kjent med Christina

Bakgrunn og utdanning

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Aarhus, og går per tiden spesialistutdanningen i regi av Norsk psykologforening. Jeg har jobbet flere år med utredning og behandling av voksne, ungdommer, barn og familier i spesialisthelsetjenesten - både ved DPS og i BUP. Her har jeg arbeidet med et bredt spekter av psykiske lidelser, plager og kriser.

I terapirommet

Som psykolog er jeg opptatt av å skape trygghet og tillit i terapirommet. For meg er det viktig at du opplever å føle deg sett, hørt og forstått. Jeg vil møte deg og din historie med empati, varme, åpenhet og nysgjerrighet. Sammen finner vi ut av hva som er viktig å jobbe med, og skreddersyr terapien i tråd med dine behov og målsetninger.

Metode

Min terapeutiske tilnærming er integrativ, som vil si at jeg tilpasser behandlingen etter dine behov. Jeg har erfaringen med ulike terapiformer, som blant annet

  • Mentaliseringsbasert terapi

  • EMDR

  • Kognitiv atferdsterapi

  • Dynamisk terapi

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info