Fanny Thorne

Fanny Thorne

Jeg har erfaring med utredning og behandling av barn, ungdom og voksne med psykiske plager. Jeg spesialiserer meg innen nevropsykologi og kognitiv terapi for høytfungerende autisme og Asperger. Jeg er opptatt av å møte deg med varme, ærlighet og empati. Målet er at du skal føle deg sett, slik at vi kan utforske vanskelige temaer sammen.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Angst og eksponering
Autisme
Asperger
Depresjon
Stress
Bekymring og grubling

Jeg tar i mot deg som

Er 16 år eller eldre
Snakker norsk
Snakker engelsk
Snakker svensk
Snakker dansk

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr
Parterapi
90 minutter, 3125 kr

Bli kjent med Fanny

Bakgrunn og utdanning

Jeg er utdannet psykolog fra Oxford og Warszawa, og har flere års erfaring fra spesialisthelsetjenesten. Jeg har mye erfaring og kompetanse om utredning og behandling av barn, ungdom og voksne med de fleste typer psykiske plager. Jeg spesialiserer meg innenfor nevropsykologi, og har kurs i kognitiv terapi for personer med høytfungerende autisme og Asperger, med fokus på tiltak inn mot jobb og skole.

I terapirommet

Som psykolog er jeg opptatt av å legge til rette for at terapirommet skal bli et trygt sted for deg. Jeg mener dette er essensielt for å utforske temaer som er vanskelige. Jeg ønsker at du som møter meg skal føle deg sett og validert, og jeg vil møte deg på en varm, ærlig og empatisk måte.

Det er viktig for meg at du skal kjenne på mest mulig eierskap til det vi jobber med i terapirommet, og da er det nødvendig med godt samarbeid slik at du når dine personlige mål – uansett hvor store eller små.

Metode

Jeg jobber integrativt som betyr at jeg tilpasser behandlingen til dine ønsker og behov. Jeg jobber likevel primært med kognitiv atferdsterapi.

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info