Hasle

Kristina Hasle Mo

Jeg er psykolog med bred erfaring, spesielt innen intensiv angstbehandling og mindfulness-basert stressreduksjon. Som terapeut er jeg aktiv, avslappet og rett frem, og jeg er opptatt av å skape en trygg og god relasjon. Sammen utforsker vi dine utfordringer og finner veien til en bedre tilværelse.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Mindfulness og stressreduksjon
Grensesetting og egenomsorg
Krevende relasjoner
Grubling og bekymring
Depresjon
Angst

Jeg tar i mot deg som

Er 18 år eller eldre
Snakker norsk
Snakker engelsk
Snakker svensk
Snakker dansk

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr

Bli kjent med Kristina

Bakgrunn og utdanning

Jeg er utdannet fra Roehampton University og Syddansk Universitet i Odense, og tar videreutdanning for å bli psykologspesialist. Jeg har bred erfaring med utredning og behandling av ulike psykiske helseplager og lidelser hos barn, ungdom og voksne mennesker. Jeg har videre erfaring med intensiv angstbehandling og mindfulness-basert stressreduksjon.

I terapirommet

Jeg er drevet av en genuin lidenskap for å forstå deg og dine unike opplevelser. Sammen med deg, ønsker jeg å utforske hva som er krevende for deg nå, hva som kan ha bidratt til det og hvilke endringer som må til for at du skal få det bedre.

Som terapeut er jeg aktiv, avslappet og rett-frem. Min erfaring er at disse egenskapene danner et solid grunnlag for en trygg og god relasjon.

Metode

For meg er det meningsfullt å bruke en integrativ terapeutisk tilnærming. Dette innebærer at jeg tar i bruk forskjellige tilnærminger, ut fra hva jeg tenker passer til de ulike utfordringene og menneskene jeg møter.

Dette inkluderer blant annet:

  • emosjonsfokusert terapi

  • psykodynamisk terapi

  • kognitiv atferdsterapi

  • metakognitiv terapi

  • traumesensitiv tilnærming: toleransevindu og affektregulering

  • mindfulness-baserte intervensjoner

  • psykoedukative teknikker

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info