Mikaela Lindgren

Mikaela Lindgren

Jeg har flere års erfaring med et bredt spekter av vansker og terapeutiske retninger for alle aldersgrupper. Med spesialisering i barne- og ungdomspsykologi tilbyr jeg også samtaler til barn og ungdom. Som terapeut er jeg aktiv og engasjert, og balanserer mellom å være empatisk støttende og utfordrende. Målet er å hjelpe deg med å sortere tanker og følelser, og være en støtte og sparringspartner i din prosess.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Barn og ungdom
Foreldreferdigheter
Relasjonelle vansker
ADHD
Spiseforstyrrelser
Tilknytning

Jeg tar i mot

Barn
Ungdom
Voksne
Familier
Foreldre
Norsktalende
Engelsktalende
Svensktalende
Dansktalende

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr
Parterapi
90 minutter, 3125 kr
Family therapy
Familiesamtale
90 minutter, 3125 kr
Foreldreveiledning (1 person)
90 minutter, 2885 kr
Foreldreveiledning (2 personer)
90 minutter, 3125 kr

Bli bedre kjent med Mikaela

Bakgrunn og utdanning

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen, har tidligere fordypet meg og tar nå spesialistutdanningen i barne- og ungdomspsykologi. Jeg har også tatt videreutdanning innenfor foreldreveiledning, utviklingsforstyrrelser, og spiseforstyrrelser. Gjennom flere års erfaring i spesialisthelsetjenesten og privat sektor har jeg arbeidet med et bredt spekter av vansker, problematikk og terapeutiske retninger, og med mennesker i alle aldersgrupper. I tillegg arbeider jeg som fagkyndig medlem i Fylkesnemnda.

I terapirommet

Det kan være utallige grunner til å ønske å gå i terapi, og det kan oppleves både sårbart og skummelt. Kanskje du står i store livsendringer, utfordringer i relasjoner eller har en kamp med å mestre hverdagen. Jeg ønsker å skape et trygt rom for å utforske temaer som er vanskelige og gi deg verktøy for å håndtere disse. Det å sette av tid for å lære og kjenne seg selv og sin fungering bedre, tenker jeg er nøkkelen for varige endringer. Når jeg møter barn og ungdom er jeg opptatt av å bygge relasjon og tillit ved å møtes på dere premisser.

Som terapeut er jeg aktiv og engasjert, og arbeider i balansen mellom empatisk støttende og utforskning/utfordring. Jeg ønsker å hjelpe deg å sortere tanker og følelser, og bidra som en støtte og sparringspartner i din prosess.

Metode

I terapi benytter jeg teknikker fra flere ulike retninger og vi jobber sammen for å finne hva som passer best for deg. Jeg er opptatt av du som klient skal oppleve terapien som meningsfull og at det hjelper å komme til samtalene.

Jeg har erfaring med blant annet:

  • Emosjonsfokusert terapi

  • Kognitiv atferdsterapi

  • Psykodynamisk terapi

  • Psykoedukative teknikker

  • Traumesensitiv tilnærming

Les artikler Mikaela har skrevet

Bekymret for tenåringen din? Slik kan du hjelpe

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info