Bilde av Pia Von Hirsch

Pia von Hirsch

Jeg har jobbet som psykolog i over ti år, med veiledning, rådgivning, utredning, behandling, ledelse og formidling. Jeg har erfaring fra spesialisthelsetjeneste, barnevern, familievern, og privatpraksis, og har jobbet med et bredt spekter psykiske lidelser, relasjonelle utfordringer og livsvansker.

Sett deg på venteliste

Jeg har mye erfaring med

Stress
Utbrenthet
Arbeidsrelaterte utfordringer
Selvledelse

Jeg tar i mot

Mennesker på over 16 år
Norsktalende
Svensktalende
Dansktalende
Engelsktalende
Par

Venteliste

Pia har venteliste for individualsamtaler og parterapi. Ta kontakt på support@kry.no om du vil sette deg opp på ventelisten hennes.

Bli bedre kjent med Pia


Bakgrunn og utdanning

Jeg er utdannet fra Universitetet i Oslo og København, og har jobbet som psykolog i over ti år. Jeg har fordypning i klinisk psykologi, organisasjonspsykologi og ledelse, og emosjonsfokusert parterapi.

Jeg har over årene jobbet med veiledning, rådgivning, utredning, behandling, ledelse og formidling. Jeg har erfaring fra spesialisthelsetjeneste, barnevern og familievern, med et bredt spekter psykiske lidelser, relasjonelle utfordringer og livsvansker. Jeg har i tillegg yogalærerutdanning.


I terapirommet

Som psykolog er jeg fokusert på å skape en trygg relasjon, som gir grunnlag for et godt samarbeid og den endringen du ønsker deg. Kanskje du har problemer eller utfordringer du vil håndtere, eller kanskje du bare vil utvikle deg som menneske, eller profesjonelt? Jeg er i alle tilfeller en aktiv psykolog, som er opptatt av å virkelig lære deg å kjenne - slik at vi sammen kan forstå, og finne den veien fremover som fungerer best.

Min klienter beskriver meg ofte som empatisk, varm, tydelig, genuint engasjert og ryddig

Metode

Min terapeutiske tilnærming er integrativ, og det vil si at jeg forsøker å skreddersy behandlingen til den enkelte, og tilby et evidensbasert alternativ. Jeg har god erfaring med mange ulike terapiformer, og henter inspirasjon og metode/teknikk fra blant annet:

  • emosjonsfokusert terapi

  • mentaliseringsbasert terapi

  • kognitiv terapi (ulike typer)

  • mindfulnessbasert terapi

  • ISTDP (Intensiv dynamisk korttidsterapi)


Tilbakemeldinger fra klienter

> Jeg har fått behandling fra Pia i forbindelse med relasjonelle utfordringer, grubling, engstelse og søvnproblemer. Pias metode og fremtoning gjør det veldig naturlig for meg å åpne opp og snakke fritt. Etter få behandlinger merket jeg en god forbedring og fikk både økt livskvalitet og motivasjon. Jeg har fått hjelp til å se ting på nye måter, bedre forståelse/aksept for egne følelser samt teknikker til å jobbe videre selv. Kan ikke anbefales varmt nok.

- Mann, 35 år*


Les artikler Pia har skrevet

- Høysesong for brudd - emosjonsfokusert parterapi kan hjelpe

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info