Ariana

Ariana Alic

Jeg spesialiserer meg i behandling av voksne med psykiske plager og har flere års erfaring. Med videreutdanning i traumebehandling bruker jeg en integrativ tilnærming for å tilpasse behandlingen til dine behov. Jeg fokuserer på å forstå både dine utfordringer og styrker for å finne den beste måten å hjelpe deg på.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Belastende livserfaringer
Traumer
Grubling og bekymring
Tankekjør og overtenking
Relasjonsvansker
Uhåndterlige følelser

Jeg tar i mot deg som

Er 18 år eller eldre
Snakker norsk
Snakker engelsk
Snakker svensk
Snakker dansk

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr

Bli kjent med Ariana

Bakgrunn og utdanning

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, og spesialiserer meg nå innen behandling av voksne mennesker med psykiske plager. Jeg har videreutdanning i traumebehandling og mestringsfokusert gruppebehandling. Jeg har flere års erfaring med utredning og behandling av voksne i offentlig psykisk helsevern.

I terapirommet

Som psykolog er jeg opptatt av å skape tillit og trygghet i terapirommet slik at du opplever et rom hvor det er mulig å dele utfordringer og vanskelige tema.

I meg får du en psykolog som er nysgjerrig, varm og ærlig i møte med deg. Jeg er opptatt av å forstå det som er vanskelig og dine styrker, for å sammen komme frem til hvordan jeg best kan hjelpe deg. Slik at du får til de endringene i livet ditt som du ønsker deg.

Metode

Jeg benytter meg av en integrativ tilnærming, som betyr at jeg bruker elementer fra ulike terapiretninger for å best mulig kunne tilpasse behandlingen til den enkelte. Jeg henter særlig inspirasjon fra

  • kognitiv terapi

  • emosjonsfokusert terapi

  • EMDR

  • mindfulness

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info