Miriam

Miriam Voreland Nilsen

Terapi kan være både godt og vondt, derfor prøver jeg å skape et trygt samtalerom hvor vi kan utforske det som driver plagene dine. Jeg er spesielt god på ulike former for angst. Jeg har kurs i traumeforståelse og traumebehandling for voksne, samt videreutdanning i psykologfaglig arbeid med barn, unge og familier.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Helseangst
Sosial angst
Panikkangst
Agorafobi
Generalisert angst
Sorg og livskriser

Jeg tar i mot deg som

Er 18 år eller eldre
Snakker norsk
Snakker engelsk
Snakker svensk
Snakker dansk

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr
Foreldreveiledning (1 person)
90 minutes, 2885 kr
Foreldreveiledning (2 personer)
90 minutter, 3125 kr

Bli bedre kjent med Miriam

Bakgrunn og utdanning

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo, og jeg spesialiserer meg nå i klinisk voksenpsykologi. Jeg har kurs i traumeforståelse og traumebehandling for voksne, og videreutdanning innen psykologfaglig arbeid med barn, unge og familier. Jeg har bred erfaring fra arbeid med folk i alle aldre i spesialisthelsetjenesten og kommunen.

I terapirommet

Som psykolog er jeg opptatt av hvordan du forholder deg til deg selv, andre og omverden. Terapi kan være både godt og vondt på samme tid; derfor er det viktig for meg å skape et trygt samtalerom der vi kan snakke om det som driver plagene dine.

Erfaringene og ønskene dine er viktige når vi setter mål for terapien. Jeg er en tilstedeværende, varm og aktiv terapeut som deler mine betraktninger og ønsker å hjelpe deg med å bryte ut av fastlåste mønstre.

Metode

Min erfaring er at en metode som passer godt for en klient, ikke nødvendigvis passer for en annen, så jeg tilpasser meg den enkelte, og jeg har god erfaring med blant annet

  • emosjonsfokusert terapi

  • eksponeringsterapi

  • aksept- og forpliktelsesterapi

  • kognitiv atferdsterapi

Les artikler Miriam har skrevet

Selvkritikk: tips til hvordan forstå og håndtere din indre kritiker

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info