Ida Rolfsnes

Jeg har flere års erfaring med utredning og behandling av voksne, inkludert depresjon, angst, traumer og selvfølelsesproblematikk. Jeg har også jobbet med barn og familier, inkludert foreldreveiledning. I terapirommet er jeg opptatt av å skape en trygg relasjon, møte deg med innlevelse, ærlighet og varme, og vektlegge at dette er ditt rom og din tid.

Bestill time

Jeg har mye erfaring med

Avhengighetsproblematikk
Ufrivillig barnløshet
Selvfølelsesproblematikk
Religiøse traumer

Jeg tar i mot

Mennesker på over 16 år
Norsktalende
Engelsktalende
Svensktalende
Dansktalende

Bestill time

Trykk på alternativet du ønsker for å bestille time. Hvis du ønsker timen over video, velger du dette inne i timebestillingen.

Første time
90 minutter, 2885 kr
Individualsamtale
45 minutter, 1475 kr
Parterapi
90 minutter, 3125 kr
Foreldreveiledning (1 person)
90 minutter, 2885 kr
Foreldreveiledning (2 personer)
90 minutter, 3125 kr

Bli bedre kjent med Ida

Utdanning og bakgrunn

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo med fordypning i klinisk psykologi, og har påbegynt spesialisering i voksenpsykiatri.


I terapirommet

Som psykolog er jeg nysgjerrig på og fascinert av menneskets kompleksitet og indre mysterier. Jeg er genuint opptatt av å forstå og lære deg å kjenne, samtidig som jeg vet at det for mange kan kjennes skremmende å utforske sårbare temaer i ens liv. I terapirommet er jeg derfor først og fremst opptatt av å skape en trygg relasjon - møte deg med innlevelse, ærlighet og varme. Vi utforsker og danner en felles forståelse av vanskene, og jeg vil utfordre deg på tilpassede måter for å fremme positiv endring.

Metode

Som terapeut jobber jeg ut fra en integrativ tilnærming, med en psykodynamisk grunnforståelse. Integrativ tilnærming vil si at jeg kombinerer ulike psykologiske teknikker og teorier for å hjelpe folk med sine emosjonelle og psykiske problemer. Jeg bruker blant annet elementer fra

  • kognitiv atferdsterapi og metakognitiv terapi

  • emosjonsfokusert terapi

  • psykodynamisk terapi

  • humanistisk terapi

  • mindfulness-basert stressreduksjon (trening i oppmerksomt nærvær).

Tilbakemeldinger fra klienter

Ida er åpen og lett å snakke med. Jeg fikk raskt god tillit til henne, noe som er viktig når man skal dele sitt innerste. Jeg opplever at hun lytter, at man sammen reflekterer over ulike temaer. Hun kommer med litt verktøy man kan bruke for å sette følelser og hendelser i livet i system, noe som er veldig nyttig. Psykologtime over video fungerer veldig godt. Deilig å slippe reisevei. Er man komfortabel med andre digitale møter og kamera, så kan psykologtime digitalt «der du er» også anbefales.

Ida anbefales på det sterkeste. Som person vokste jeg mye med hjelpen.

Fikk verktøy som hjalp meg håndtere situasjoner som jeg kan oppleve som stressfulle. Veldig bra prosess som har hjulpet meg masse.

Les artikler Ida har skrevet

Priser og praktisk informasjon

Les mer om priser, hva vi kan og ikke kan hjelpe med, og svar på vanlige spørsmål.

Priser og info